PORAZ U DERBIJU JE SIGURNO UTICAO NA OVU ODLUKU: Uprava će morati da potraži novog trenera!

Autor:

Sport

05.05.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi navijači nisu zadovoljni ovom promenom.

PORAZ U DERBIJU JE SIGURNO UTICAO NA OVU ODLUKU: Uprava će morati da potraži novog trenera!

Foto: YouTube.com/printscreen/TV Vrnjačka Banja

Vratio se Borac (Vraneši) pre dve godine u Rašku okružnu ligu, prošle sezone je osvojio šestu poziciju, a u aktuelnom prvenstvu je stigao do borbe za najviši plasman.

Republika

Trenutno se Borac nalazi na trećem mestu na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 35, što je za pet bodova manje u odnosu na lidera, uz meč više u odnosu na njega. Na klupu tima je krajem prošle sezone stigao Darko Stepanović - Čupo, tokom letnje pauze je postavljen cilj, a to je napad na viši rang takmičenja.

U toku jučerašnjeg dana odigran je derbi sa Moravom iz Mrsaća, Borac je u tom susretu poražen rezultatom 3:0, time je znatno smanjio šanse za plasman na mesto koje vodi u viši rang takmičenja, što je dovelo do određenih promena.

Stepanović (55) je odlučio da podnese ostavku na mesto trenera, tom prilikom iz kluba su mu se zahvalili na svemu pruženom i poželeli su mu puno sreće i uspeha u životu, ali i u fudbalu. 

Republika

Foto: FK Borac Vraneši

Čupo je "bivši"

Popularni "Čupo" je bivši igrač Sloge iz Kraljeva, dok je u trenerskim vodama bio trener upravo mlađih kategorija Sloge, karijera ga je dalje vodila u Proleter iz Pečenog, Mineral 2016 iz Rudne. Nakon kraće pauze, odlučio je da se ponovo vrati poslu koji voli, i prihvatio je ponudu Borca, međutim sada nakon skoro 11 meseci došlo je do rastanka.

Uprava Borca će morati brzo da reaguje, do kraja sezone su na programu još pet ligaških mečeva, matematički i dalje nije ništa gotovo, ali će biti jako teško da se Borac u samom finišu prvenstva umeša u borbu za prvo mesto.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading