"ČUPO" JE STIGAO NA KLUPU BORCA: Stepanović je tu do kraja sezone, posle će sa upravom praviti novi plan!

Autor:

Sport

26.05.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kraja prvenstva ekipa ima još četiri meča.

"ČUPO" JE STIGAO NA KLUPU BORCA: Stepanović je tu do kraja sezone, posle će sa upravom praviti novi plan!

Foto: Privatna arhiva/Darko Stepanović

Pre otprilike mesec dana, sada već bivši šef stručnog štaba, Miško Žerađanin podneo je ostavku na mesto trenera Borca (Vraneši). Proveo je Žerađanin nepune tri godine na "poslu", ali je sada zbog nešto lošijih rezultata odlučio da je vreme za rastanak.

Republika

Borac je "bez trenera" odigrao četiri meča i tom prilikom je zabeležio učinak od dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz. Trenutno se ekipa nalazi na šestoj poziciji u ligi sa 35 osvojenih bodova. 

Juče je na zvaničnim profilima na društvenim mrežama Borca potvrđeno da će do kraja sezone na klupi tima biti Darko Stepanović - "Čupo". Stepanović je svojevremeno bio izuzetan igrač i ima iza sebe jako uspešnu fudbalsku karijeru. Trenutno se nalazi na funkciji predsednika trenerske organizacije Raškog okruga.

Bivši igrač Sloge iz Kraljeva je u trenerskim vodama bio trener upravo mlađih kategorija Sloge, karijera ga je dalje vodila u Proleter iz Pečenog, Mineral 2016 iz Rudne. Nakon kraće pauze, odlučio je da se ponovo vrati poslu koji voli, spreman je za nove izazove i na tom putu će ići zajedno sa Borcem.

Novi šef stručnog štaba Borca je u kratkoj izjavi za naš portal poručio:

- Dogovor sa borcem je da do kraja tekućeg prvenstva budem na klupi prvog tima, kada se sezona završi sešćemo zajedno i videćemo šta i kako dalje. Ako budu ambicije kluba napad na viši rang, odnosno Šumadijsko-rašku zonu, onda ću rado krenuti tim putem zajedno sa klubom. 

Priliku za zvanični debi na klupi Borca, popularni "Čupo" će imati u nedelju kada će na domaćem terenu ekipa ugostiti sastav Ibra. Predstojći rival tima iz Vraneša trenutno sa 38 osvojenih bodova zauzima treću poziciju na tabeli.

Prvi duel ova dva tima, kada je sastav Ibra bio domaćin završen je minimalnom porazom Borca na gostovanju.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading