AKO JE I BILO NEKE DILEME, VIŠE JE NEMA: Izboren je povratak nakon šest godina odsustva! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.05.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedinstvo je novi-stari član srpskoligaškog društva.

AKO JE I BILO NEKE DILEME, VIŠE JE NEMA: Izboren je povratak nakon šest godina odsustva! (VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Putevi

U okviru prvog kola plej-ofa Zapadno-moravske zone ekipa Jedinstvo Putevi (Užice) ugostila je sastav Poleta iz Trbušana. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije, sa 14 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, dok su gosti bili na šestom mestu "grupe šampiona". 

Republika

Takmičilo se Jedinstvo pre šest godina u okviru Srpske lige Zapad i od tada pokušava klub da se vrati u viši rang takmičenja, proteklih par sezona uglavnom je ekipa završavala u gornjem delu tabele, ali je uvek nešto malo falilo za šampionski pehar.

Odlično su ušli domaći u meč i već nakon tri minuta igre preko Darka Marića stigli su do vođstva od 1:0. Rani pogodak oslobodio je pritiska igrače Jedinstva, što je znatno olakšalo dalji tok utakmice za njih.

 

 

Pred sam odlazak na odmor sa dva gola rešeno je pitanje pobednika u velikoj meri, prvo je mladi Ilija Ćirović "sa kreča" duplirao prednost Jedinstva, da bi gotovo u sledećem napadu Jovan Mitrović pogodio za 3:0. 

Drugo poluvreme bilo je klasično "odrađivanje posla" od strane domaćina, na obe strane terena izvršene su izmene, međutim tempo same igre je dosta opao. Kontrolisali su utakmicu fudbaleri Jedinstva, preko rezerviste Veljka Tomića uspeli su da uvećaju prednost na 4:0, a to je ujedno bio i krajnji ishod susreta.

Jedinstvo Putevi (Užice) - Polet (Trbušani) 4:0 (3:0)

Jedinstvo Putevi: Lazić, Krstović, Ćirović (od 46' Tomić), Marjanović (od 61' Milosavljević), Marić (od 76' Radović), Miličić, Mitrović, Ječmenica (od 46' Glišić), Lazović, Cvetković (od 61' Milivojević), Babić

Polet: Madžarević, Vuković, Jakovljević (od 46' Vasiljević), Stašić, Čupić, Šarčević, Mićović, Dilparić (od 76' Vojinović), Milošević (od 46' Todorović), Koković, Gavrić 

Ovim trijumfom ekipa Jedinstva je i matematički obezbedila titulu šampiona, i sledeće sezone takmičiće se u Srpskoj ligi, gde je poslednji put klub bio pre tačno šest godina. Do kraja plej-ofa ostalo je da se odigraju još četiri takmičarska vikenda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading