SVE JE DOGOVORENO: Nekadašnji fudbaler Partizana stigao u rodni grad - vreme je za NOVI POTPIS! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2024

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči Evropskog prvenstva, odlučio je da parafira najvažniji ugovor u životu.

SVE JE DOGOVORENO: Nekadašnji fudbaler Partizana stigao u rodni grad - vreme je za NOVI POTPIS! (FOTO GALERIJA)

Foto: PAOK FC/X

Srpski fudbalski reprezentativac Andrija Živković može da se pohvali uspešno završenom sezonom, osvajanjem titule prvaka Grčke sa ekipom PAOK-a.

Međutim, on se sada sprema za jedan od najlepših trenutaka u svom životu - venčanje. Prema informacijama grčkih medija, vihorno krilo će se uskoro venčati sa svojom izabranicom Grkinjom Elizabetom Ikonomu u svom rodnom Nišu.

Planirano je da ceremonija venčanja bude održana krajem meseca, a par će doputovati iz Soluna u Niš kako bi obeležili svoj poseban dan. Očekuje se veliko slavlje, a Andrija i Elizabeta će se obavezati jedno drugom na večnu ljubav pre nego što postanu roditelji.

 

Par se uskoro očekuje da postane i roditelji, a žele da obavežu svoju ljubav pre dolaska prinove u porodicu. Andrija je svoju lepšu polovinu zaprosio prvog dana 2024. godine, uz spektakularan vatromet, cveće i sveće. Nakon veridbe, otkrili su javnosti da očekuju prvo dete.

Andrija Živković već četiri sezone nastupa za grčki PAOK, gde je postao jedan od ključnih igrača ekipe. Ove sezone, zabeležio je 49 nastupa, postigao je 19 golova i imao 14 asistencija, značajno doprinoseći osvajanju četvrte titule prvaka države u istoriji kluba.

Sjajnim partijama zavredeo je i poziv selektora Dragana Stojkovića i izvesno je da će biti deo fudbalske reprezentacije Srbije koja će nakon četvrt veka, ovog leta učestvovati na evropskoj fudbalskoj smotri.

Andrija Živković, osim uspeha na terenu, sada se sprema za novu ulogu - ulogu supruga i oca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading