DOKAZ DA UTAKMICA BEZ GOLOVA MOŽE BITI JAKO INTERESANTNA: Oko 150 navijača ispratilo je ceo susret i pored konstatne kiše! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

04.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo za igrače oba tima!

DOKAZ DA UTAKMICA BEZ GOLOVA MOŽE BITI JAKO INTERESANTNA: Oko 150 navijača ispratilo je ceo susret i pored konstatne kiše! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Gornja Gorevnica

U okviru 24. kola Moravičke okružne lige ekipa Jedinstva iz Gornje Gorevnice ugostila je sastav Mladost iz Preljine. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 12. pozicije (22 osvojena boda), dok su gosti bili na četvrtom mestu sa bodovnim saldom na koti 43.

Republika

Ušli su gosti u ovaj meč nakon dva vezana ligaška poraza, dok su domaći bili u seriji od dva trijumfa u prvenstvu u nizu. Kiša je padala od prvog do poslednjeg minuta ovog meča, što je dovelo do toga da uslovi za igru ne budu idealni. 

Tim iz Preljine je jako iskusan, posebno u odnosu na mladi sastav Jedinstva, međutim trenutno se Mladost nalazi u nešto slabijoj formi, što se videlo i na ovom meču, tokom prvih 45 minuta gotovo da nisu ozbiljnije zapretili golmanu domaćih. Radoičiću. Na drugoj strani bilo je par polušansi, međutim nisu iste iskorišćene na pravi način. 

I pored konstantne kiše, oko 150 navijača ispratilo je ovaj susret na stadionu "Dolina Dabrova" u Gornjoj Gorevnici. Zaigrali su gosti bolje u nastavku meča, kreirali su par prilika, međutim bez promene rezultata. Domaćin je takođe pokušavao, ali nakon 90 minuta igre golova nije bilo.

U nešto otvorenijem drugom poluvremenu uglavnom je "kiša" kreirala prilike, jer su igrači u pojedinim situacijama nespretno reagovali zbog klizavog terena. Meč je bio bez golova, međutim bilo je dosta toga da se vidi.

Jedinstvo (Gornja Gorevnica) - Mladost (Preljina) 0:0 

Jedinstvo: Radoičić, Marković, Ćirić, Vojinović, Slavković, N. Petronijević, Todorić, Šainović, Ćivanić, M. Petronijević, Gavrilović

Mladost: Topalović, Ševarlić, Pečenković, Pantović, Urošević (od 80' Nenadić), Petrić (od 46' Savić), Kubat, Tubić, Drobnjaković, Anev, Gojković 

U sledećem kolu Jedinstvo gostuje Slogi iz Kaone, dok sastav Mladosti dočekuje Spartak 1976 iz Trnave.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading