"NIKADA NISAM, NITI BIH TO MOGAO DA URADIM": Sferopulos odgovorio na provokaciju Litvanaca: "Poštujem Partizan, ali..."!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.05.2024

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na klupu velikog rivala, nikada ne bi seo.

"NIKADA NISAM, NITI BIH TO MOGAO DA URADIM": Sferopulos odgovorio na provokaciju Litvanaca: "Poštujem Partizan, ali..."!

Foto: Starsport

Grčki stručnjak Janis Sferopulos nedavno je dao izjavu za litvanski portal "BasketNews" u kojoj je otkrio da ne bi mogao da preuzme ulogu trenera Partizana, čak i u slučaju odlaska Željka Obradovića.

Sferopulos je istakao da je teško zamisliti sebe na suprotnoj strani kada uživa na klupi Crvene zvezde, ističući da je Partizan veliki kao klub, ali da sebe vidi isključivo na klupi crveno-belih.

- Vidite, moj odgovor je, ne! Sve vreme sam bio u velikim klubovima i kada osetiš to okruženje, teško je da zamisliš sebe na drugoj strani. Mnogo poštujem Partizan. Oni su veliki klub, mnogo uspeha su ostvarili tokom godina, stvarali su igrače koji su igrali na izuzetnom nivou. Ali ako sam već na klupi Zvezde, onda ne mogu u Partizan. Posle Olimpijakosa, nisam mogao da preuzmeo u PAO. Posle PAOK-a, nisam mogao u Aris. Bio sam u Makabiju, tako da ne mogu u Hapoel Tel Aviv ili Hapoel Jerusalim - istrakao je Grk u razgovoru za litvanski košarkaški portal.

Foto: Starsport

Nikada ne bi seo na klupu velikog rivala - Janis Sferopulos

 

Da podsetimo, nakon prva dva meča ovosezonske finalsne serije regionalne ABA lige, Crvena zvezda ima prednost od 2:0, a naredni treći meč igra se u nedelju 19. maja sa početkom od 20.30 časova, kada će domaćin u Beogradskoj Areni biti ekipa Partizana.

Bivši košarkaši večitih rivala, Marko Simonović i Čedomir Vitkovac, izneli su svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u finalnoj seriji regionalne lige. Oni smatraju da su crveno-beli u velikoj prednosti nakon vođstva od 2:0 i veruju da bi u trećoj utakmici mogli da okončaju seriju, naročito ukoliko ponove odličnu igru iz prethodnog susreta, posebno u segmentu odbrane.

Treba podsetiti da se Crvena zvezda nalazi u sjajnoj seriju tokom koje je u pet poslednjih mečeva sa Večitim rivalom, ostvarila isto toliko pobeda, tako da se košarkaši Parizana i zbog navedene činjenice, nalaze pred dodatnim pritiskom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading