ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE IZ MEDISON SKVER GARDENA: Legende Njujorka u neverici: "Da li je ovo moguće"? (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.05.2024

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slike koje govore više od 1.000 reči.

ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE IZ MEDISON SKVER GARDENA: Legende Njujorka u neverici: "Da li je ovo moguće"? (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ESPN

Polufinalna serija Istočne konferencije NBA lige između Njujork Niksa i Indiana Pejsersa do sada je bila prava klackalica, jer nijedan tim nije uspeo da ostvari pobedu na gostujućem terenu u prvih šest utakmica. 

Košarkaši Indijane su šesti meč rešili u svoju korist rezultatom 116:103, a tokom navedenog meča, zanimljivo je bilo i u Njujorku.

Bivši igrači Njujork Niksa nisu mogli da sakriju svoje emocije dok su posmatrali borbu svog nekadašnjeg tima. Tokom utakmice Niksa protiv Pejsersa, Džon Starks, Leri Džonson, Latrel Sprivel, Markus Kembi i Stefon Marbari su bili prisutni u dvorani "Medison Skver Garden" gde su navijči mogli da prate direktan prenos meča iz Indijanoopolisa. Tokom prvog poluvremena su ih pokazivali na ESPN-u kako navijaju sa oduševljenjem, ali situacija se promenila kako su Niksi počeli da gube tokom drugog poluvremena.

 

 

Stefon Marbari je, kako je prikazano na ESPN-u, delovao zbunjen pre nego što se uhvatio za glavu zbog izdana svog kluba. Starks je mahao rukama i vikao na video-bim na kojem je emitovan prenos, dok je džonson netremice zurio pored njega...

Niksi se vraćaju kući u Madison Square Garden za sedmu utakmicu u nedelju. Očekuje se da će mnoge legende tima biti prisutne, kao što su to redovno bile tokom plej-ofa. Nedavno je Stefon Marbari govorio o tome kako je bilo ponovo se povezati sa ostalim bivšim igračima nakon što je njihova fotografija postala viralna. "To je tako moćno", rekao je Marbari za "The Post" prethodne nedelje.

 

 

Trenutna zvezda Džejlen Branson pohvalila je uticaj bivših igrača na tim. "Imati legende Niksa oko sebe je posebno. Stvarno je lepo videti", rekao je Branson ranije tokom serije. "Oni dolaze i pružaju podršku. Nisu samo tu tokom jedne utakmice. Bili su na mnogim mečevima. Nisu samo sedeli, pili i jeli kokice. Ustaju, viču, navijaju za tim. Stvarno je lepo videti ih tamo. Mi to zaista cenimo."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading