ŠOU NIKOLE JOKIĆA NAKON ISTORIJSKOG DEBAKLA: Pojavio se pred novinarima i jednom rečenicom ostavio sve u čudu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.05.2024

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovosezonski MVP je imao drugačije viđenje toka utakmice.

ŠOU NIKOLE JOKIĆA NAKON ISTORIJSKOG DEBAKLA: Pojavio se pred novinarima i jednom rečenicom ostavio sve u čudu! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/CJ Fogler account may or may not be notable

Košarkaši Minesote "počistili" su sa parketa ekipu Denvera. U šestoj utakmici plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, Timbervulvi su slavili sa neverovatnih 115:70, čime je zakazana majstorica u Koloradu koju će biti odigrana u noći između nedelje 26. i ponedeljka 27. maja.

Najbolji srpski košarkaš i ovosezonski MVP NBA lige Nikola Jokić, zabeležio je skor od 22 poena uz devet skokova i dve asistencije, ali je ostao u senci maestralnog Entonija Edvardsa koji je ubacio 27 poena uz po četiri skoka i isto toliko asistencija.

Nakon "istorijskog debakla" kluba iz Kolorada, pred novinarima se pojavio Nikola Jokić koji je jednom rečenicom prvo iznenadio sve prisutne, a zatim i izazavao salve smeha:

- Zapravo smo ih imali kod rezultata 9:2, zar ne? Nije to za njih u tim trenucima izgledalo obećavajuće - ostavio je srpski košarkaš novinare u čudu.

 

 

Vrlo brzo je domaći sastav zabeležio neverovatnu seriju od 20:0. čime je ne samo došao do preokreta, već i razlike koju košarkaši Denvera nisu više mogli da dostignu.

Treba napomenuti da je šesti meč u seriji između Denvera i Minesote obeležio sjajnu Entoni Edvards, ali je tokom drugog perioda igre prilično zabrinuo svoje navijače kada je nakon prodora ka košu, "pao kao sveća" na parket, ali je na sreću sve proteklo bez težih posledica.

Da podsetimo, nakon poravnanja rezultata u seriji na 3:3, odlučujući sedmi meč će biti odigran u noći između nedelje 26. i ponedeljka 27. maja. Pobednik sedme utakmice će se plasirati u finale konferencije gde će se suočiti sa boljim timom iz okršaja između Dalasa i Oklahome. Trenutno, Dalas Maveriksi imaju prednost u seriji od 3:2

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading