O ČEMU LI RAZMIŠLJA? Izraz lica koji sve govori - Nikola Jokić nije mogao da poveruje šta se dešava na parketu! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.05.2024

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvu nemoć nikada nije doživeo...

O ČEMU LI RAZMIŠLJA? Izraz lica koji sve govori - Nikola Jokić nije mogao da poveruje šta se dešava na parketu! (FOTO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Galayr

Košarkaši Denvera doživeli su težak poraz od Minesote rezultatom 115:70 u šestoj utakmici polufinala Zapadne konferencije. Iako je MVP NBA lige Nikola Jokić uspeo da postigne 22 poena i zabeleži devet skokova u samo tri četvrtine, nije uspeo sam da se izbori sa raspoloženim Timbervulvsima. Sada se odluka o prolasku u narednu rundu seli u sedmu utakmicu, koja će biti odigrana u noći izmađu nedelje i ponedeljka.

Fotografija koja je nastala tokom meča jasno pokazuje koliko je težak poraz uticao na našeg asa. Međutim, uprkos tome, može se primetiti odlučnost u njegovim očima, što svedoči o tome da je već fokusiran na sedmu utakmicu. Kao što kaže stara izreka, "udarac ranjenog lava" može biti izuzetno opasan, pa se može očekivati da će MVP pružiti svoj maksimum u narednoj utakmici.

 

 

Sedma utakmica polufinala Zapada će definitivno biti sudbonosna za obe ekipe. Nakon teškog poraza, Denver Nagetsi će morati da pronađu način da se vrate u igru i pokažu svoju pravu snagu. S druge strane, Minesota Timbervulvsi će biti motivisani da iskoriste prednost koju su stekli i da se plasiraju u finale konferencije.

Pobednik sedme utakmice će se plasirati u finale konferencije gde će se suočiti sa boljim timom iz okršaja između Dalasa i Oklahome. Trenutno, Dalas Maveriksi imaju prednost od 3:2 u seriji, što znači da će i ta odluka pasti u narednim danima. S obzirom na kvalitet timova koji se bore za plasman u finale, može se očekivati izuzetno uzbudljiv završetak polufinala Zapada.

Da podsetimo, nakon poravnanja rezultata u seriji na 3:3, odlučujući sedmi meč će biti odigran u noći između nedelje 26. i ponedeljka 27. maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading