JEZIVO: Hala je zanemela - košarkaš Minesote pao kao sveća! Jokić odmah pritrčao da pomogne! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.05.2024

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome u trenutku nije bilo svejedno.

JEZIVO: Hala je zanemela - košarkaš Minesote pao kao sveća! Jokić odmah pritrčao da pomogne! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ML Basketball

Košarkaši Minesote "počistili" su sa parketa ekipu Denvera. U šestoj utakmici plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, Timbervulvi su slavili sa neverovatnih 115:70, čime je zakazana majstorica u Koloradu koju će biti odigrana u noći između nedelje 26. i ponedeljka 27. maja.

Nikola Jokić postigao je 22 poena uz devet skokova i dve asistencije. Uz njega u Denveru pogađali su i Eron Gordon koji je ubacio 12 poena, osam skokova i četiri asistencije i Džamal Marej 10 poena, dva skoka i pet asistencija.

U redovima Minesote najefikasniji je bio Entoni Edvards koji je ubacio 27 poena uz po četiri skoka i isto toliko asistencija.

Edvards jeste bio ključna figura šestog meča u seriji, bio je najzaslužniji što će o pobedniku odlučivati majstorica, ali je istovremeno i bio glavni akter događaja koji će mnogi želeti što pre da zaborave.

Naime, na nešto više od devet minuta pre kraja druge četvrtine Edvards je nezgodno pao nakon prodora. Publika je sa strepnjom posmatrala mladog igrača dok je ležao na terenu pun minut. Brzo je pritrčao Nikola Jokić, pokazujući svoju brigu za protivničkog igrača, iako su na terenu bili suparnici. Srećom, Edvards je ustao uz bolnu grimasu i nastavio igru, dobivši ovacije od publike.

 

 

I pored nezgodnog pada, Edvards nije izlazio iz igre, već je nastavio da dominira terenom. Postigao je 27 poena, a posebno se istakao uspešnom realizacijom dva bacanja nakon što je dobio faul koji je prethodio njegovom padu.

Šesta utakmica u seriji je okončana. Minesota je demonstrirala impresivnu igru i razbila Denver sa 45 poena razlike. Edvards je bio ključni igrač koji je predvodio ovu dominaciju, ostavljajući publiku i protivnički tim u čudu svojim umećem na terenu.

Ovaj meč definitivno će ostati upamćen po Edvardsovoj hrabrosti i izvanrednom sportskom umeću, pokazujući potencijal ovog mladog asa u svetu košarke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading