HIT OGLAS! Prodaje se plac, ali kada vidite gde - zanemećete, IMA I LEP POGLED! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.05.2024

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan oglas osvanuo je na sajtu za prodaju!

HIT OGLAS! Prodaje se plac, ali kada vidite gde - zanemećete, IMA I LEP POGLED! (FOTO)

Foto: shutterstock

Da vrlo često oglasi za prodaju raznih stvari mogu da budu u najmanju ruku komični, uverili smo se nebrojano puta da sada. Ista je situacija i sa ovim oglasom koji je skoro osvanuo na društvenim mrežama, a koji je preuzet sa jednog od popularnih sajtova za prodaju.

- Prodajem plac na Mesecu - piše u oglasu i dodaje se da ima "neverovatan pogled na Zemlju". Kupac uz kupovinu poklanja i popularan brend piva, aludirajući na fotografiju koja je, prigodno, postavljena, a na kojoj se vidi astronaut sa ovim pićem u rukama.

Foto: PRINTSCREEN

Oglas za prodaju placa na Mesecu

Oglas je inače postavljen pre dva dana, a autor je Danilo Leković, međutim, ono što je zanimljivo jeste da je plac oglašen u kategoriji "Odmor u Srbiji".

Ovu nekretninu možete da pazarite za milion evra, piše u oglasu, a do sada ga je pregledalo 65 potencijalnih kupaca.

Komični oglasi za stanove

Inače, vrlo često nailazimo na oglase na sličnim sajtovima, koji kasnije postaju glavna tema srpskog interneta. Često se pominju stanovi bez toaleta, garsonjere od tek nekoliko kvadrata i slično.

Takav je i oglas za iznajmljivanje garsonjere u Smederevu koji je nedavno objavljen, a koji je izazvao znatnu pažnju javnosti. Dok su oglasi za iznajmljivanje i prodaju malih stanova po visokim cenama, posebno u Beogradu, već postali uobičajeni, uz opravdanja poput atraktivne lokacije ili opštih poskupljenja, ovaj smederevski oglas donosi nešto novo.

Pored specifičnog dekora koji ga izdvaja, oglas budi znatiželju i jednim detaljem - pitanjem gde se nalazi toalet. Garsonjera, smeštena u centru Smedereva sa svojih 26 kvadratnih metara, izdaje za kiriju od 250 evra.

Kako ova garsonjera izgleda, pročitajte i pogledajte u teksu OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading