"ISPOD TV-A LAVABO, A GDE JE TOALET?!" Oglas za izdavanje garsonjere u Smederevu nasmejao sve - A TEK DA VIDITE STIL! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.02.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan u Smederevu postao glavna tema na društvenim mrežama!

"ISPOD TV-A LAVABO, A GDE JE TOALET?!" Oglas za izdavanje garsonjere u Smederevu nasmejao sve - A TEK DA VIDITE STIL! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

Oglas za iznajmljivanje garsonjere u Smederevu izazvao je znatnu pažnju javnosti. Dok su oglasi za iznajmljivanje i prodaju malih stanova po visokim cenama, posebno u Beogradu, već postali uobičajeni, uz opravdanja poput atraktivne lokacije ili opštih poskupljenja, ovaj smederevski oglas donosi nešto novo.

Pored specifičnog dekora koji ga izdvaja, oglas budi znatiželju i jednim detaljem - pitanjem gde se nalazi toalet. Garsonjera, smeštena u centru Smedereva sa svojih 26 kvadratnih metara, izdaje za kiriju od 250 evra.

 

 

Garsonjera koja se izdaje u centru Smedereva za 250 evra, sa režijama uključenim u cenu osim troškova za struju, izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama. Oglas precizira da je stan namenjen za izdavanje jednoj osobi, da ima pristup dvorištu, i da se zakupac obavezuje na godinu dana uz depozit jednak jednomesečnoj kiriji. Takođe, napomenuto je da kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Komentari korisnika na ovaj oglas variraju od iznenađenja do humorističkih zapazanja. Neki od izdvojenih komentara uključuju izražavanje neverice kroz šalu na račun multifunkcionalnosti prostora, kao što je mogućnost da se iz kreveta operu ruke u sudoperi ili da se veš mašina zatvori nogom, dok drugi komentari ističu dekor i opisuje ga kao "barokni minimalizam" ili šaljivo sugerišu da prostor omogućava višestruke uloge - "tri u jednoj: žena, sestra i drug".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading