PALI ZELENAŠI IZ BEOGRADA! Hteli da iznude 140.000 evra od muškarca - on ih prijavio, pa namamio policiji!

Autor:

Hronika

24.02.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je ovaj dvojac tražio od D.J. isplatu od 160.000 evra na ime naplate duga od 20.000 evra.

PALI ZELENAŠI IZ BEOGRADA! Hteli da iznude 140.000 evra od muškarca - on ih prijavio, pa namamio policiji!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Juče je u Beogradu sprečen pokušaj dvoje zelenaša, V.J. i S.R., da od D.J. iznude oko 140.000 evra, prema informacijama koje je "Blic" dobio.

Izgleda da je ovaj dvojac od D.J. zahtevao uplatu od 160.000 evra kao otplatu duga od 20.000 evra, pri čemu je razlika predstavljala zelenaške kamate koje su želeli da naplate.

Zahvaljujući saradnji sa policijom, D.J. je postavio 15.000 evra u sef svoje firme i potom pozvao V.J., što je bilo dogovoreno kao zamka. V.J. je uhapšen prilikom pokušaja preuzimanja novca unutar firme, a nedugo zatim uhapšen je i S.R.

Sutra će osumnjičeni biti dovedeni pred Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje.

U januaru pao zelenaš iz Stare Pazove

Podsećamo, policija u Staroj Pazovi uhapsila je početkom januara dvadesetjednogodišnjeg V. M. zbog sumnje da je izvršio krivično delo iznude i fizički napao sedamnaestogodišnjeg dečka.

Iz izveštaja policije proizilazi da je V. M. pozajmio 45.000 dinara mladiću, a zatim ga počeo uznemiravati putem telefonskih poziva i pretnji. Takođe, odveo je mladića izvan grada, gde ga je fizički maltretirao zahtevajući da mu vrati novac, usled čega je dečak zadobio lakše povrede na glavi.

- Osim toga, automobilom ga je vozio van grada, gde ga je tukao i maltretirao tražeći da mu vrati 2.000 evra. Tom prilikom je mladiću naneo lakše povrede u predelu glave - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading