POLICIJA ZAUSTAVILA TAKSI, PA OSTALA U ŠOKU KAD SU PREGLEDALI RANAC PUTNIKA! Odmah uhapšen muškarac u Leskovcu!

Autor:

Hronika

08.02.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učinio je krivično delo neovlašćena prozivodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

POLICIJA ZAUSTAVILA TAKSI, PA OSTALA U ŠOKU KAD SU PREGLEDALI RANAC PUTNIKA! Odmah uhapšen muškarac u Leskovcu!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu odredilo zadržavanje N.V. iz Vlasotinca zbog sumnje da je neovlašćeno držao veću količinu kanabisa.

Kod njega je pronađeno 295 grama u rancu koji je nosio, a pri pregledu taksi vozila kojim se prevozio u Vlasotincu, čime je učinio krivično delo neovlašćena prozivodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U Nišu je nedavno došlo do hapšenja 18-godišnjeg M. R. kada je policija kod njega pronašla veću količinu marihuane i vagicu za precizno merenje. Ovo hapšenje je izazvalo pažnju javnosti i podstaklo raspravu o problemu zloupotrebe opojnih droga među mladima.


Sumnja na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, sproveli su hapšenje M. R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Ovaj slučaj baca svetlo na problem zloupotrebe opojnih droga među maloletnicima i podseća nas na važnost borbe protiv ove ozbiljne društvene pojave.

"Policija je u jednoj zgradi u izgradnji pronašla 10 paketa sa oko 735 grama materije za koju se sumnja da je marihuana i vagicu za precizno merenje koje je M. R., kako se sumnja, tu skrivao.  Pronađena droga je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji." saopštila je policija tada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading