PRVI VASKRS VODITELJA ELITE SA ĆERKOM! Ove fotografije će istopiti i NAJTVRĐA SRCA: Bogatiji smo za dva člana! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

03.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Kandić Kendi otvorio porodični album za čitaoce portala Republika!

PRVI VASKRS VODITELJA ELITE SA ĆERKOM! Ove fotografije će istopiti i NAJTVRĐA SRCA: Bogatiji smo za dva člana! (GALERIJA)

Foto: privatna arhiva

Voditelj i bivši zadrugar Stefan Kandić Kendi je 5. aprila 2024. godine postao otac. Tada je radosne vesti svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio tako što se usnimio ispred Hrama Svetog Save na Vračaru, a u jednom trenutku mu je ispao telefon od sreće.

Republika

Foto: Instagram.com

Kendijevo saopštio da je postao otac ispred Hrama Svetog Save

- Samo da javim svim prijateljima, postao sam otac. Postao sam otac, ljudi, e - rekao je Kendi.

Kendi je nedavno krstio svoju ćerku, a sa nama je podelio i vasrkšnje fotografije i uspomene koje je napravio sa mezimicom. Kendi se uslikao kako ljubi ćerku, koja je bila ušuškana na krevetu, a oko nje su se nalazila jaja. Dirljive fotografije Kendija i njegove ćerke možete pogledati u galeriji u nastavku ovog teksta.

Kendi nam je otkrio i kako će proslaviti prvi Vaskrs sa ćerkom.

- Prvi Vaskrs sa Anikom i prvi koji slavimo nas troje kao porodica i voleo bih da ispoštujemo neke običaje i tradiciju, kako bi se od malena učila i navikalava šta i kako treba. Pošto je jako mala, nećemo ići nigde, ali će pojedini naši najbliži doći na ručak - otkrio nam je Kendi.

Kako nam je ispričao, Vaskrs je u njegovoj porodici uvek bio poseban. Pre dve godine, njegova sestra se udala na Vaskrs, a imali su još nekoliko značajnih događaja. 

- Ali, ove godine će biti najposebniji do sad, u odnosu na prošli bogatiji smo za dva člana porodice. Sestra je dobila sina, ja ćerkicu, koja tačno na Vaskrs puni mesec dana. Osećaj je neverovatan, voleo bih da svi ovako nešto osete, jer ništa više u njhivom životu neće biti isto... - istakao je on za Republiku.

 

Podsetimo, Kendi je za Republiku u novogodišnjem intervjuu otkrio kako se sprema za najvažniju životnu ulogu.

- Da kažem svim budućim očevima, to što u tom trenutku ne osetite ništa posebno, ne treba da se osećate loše. To verovatno osetiš kad se to desi. Kad sam išao na ultrazvuk, tad sam se naježio. Ali u tom trenutku kad sam saznao, nisam. Sve će prirodno doći. Kad vidite prvi ultrazvuk, neće vam biti svejedno. Verujem kad budem uzeo u ruku to stvorenje, da će tek to biti... - priznao je Kendi, pa ispričao kako se sprema za najvažniju ulogu u životu:

- Spremam se sad više psihički, rekli su mi ljudi da moram sobu bar mesec dana ranije da spremim. Moja devojka dosta teško podnosi trudnoću, ima nekih problema sa želucem, pa sad gledamo da sve to prođe kako treba. Savetovale su me kolege, ali nisu previše, verovatno da me ne prepadnu. Slušao sam ih dosta, zaključio sam da su ove prve godine dosta lakše. Kako kažu, mala deca mali problemi, velika deca veliki problemi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading