KRAJ JE KAD MITAR KAŽE: Srpski reprezentativac spasao poraza Al Hilal i rastužio Ronalda! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrović igra fenomenalno.

KRAJ JE KAD MITAR KAŽE: Srpski reprezentativac spasao poraza Al Hilal i rastužio Ronalda! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

U okviru Saudijske Pro lige, fudbaleri Al Nasra i Al Hilala odigrali su uzbudljiv meč koji je završen rezultatom 1:1. Domaćini su poveli već nakon 24 sekunde igre golom Otavija, što je izazvalo oduševljenje navijača na stadionu. Meč je bio ispunjen brojnim šansama, a konačnu odluku doneo je Aleksandar Mitrović postigavši gol iz jedanaesterca u 99. minutu susreta.

Ovaj gol bio je Mitrovićev 27. pogodak u prvenstvu, što jasno pokazuje njegovu izuzetnu strelačku formu. Nakon faula Abdulhamida, sudija je dugo pregledavao snimak iz VAR sobe pre nego što je dosudio jedanaesterac u korist Al Nasra. Odgovornost za izvođenje udarca preuzeo je  Mitrović, koji je pokazao neverovatnu hladnokrvnost i precizno realizovao penal. Mitrović je još jednom potvrdio svoj status jednog od najboljih strelaca u svetskom fudbalu i svojim golom doneo važan bod svom timu.

Iako je rezultat ovog meča bio nerešen, Al Hilal je već ranije osigurao titulu šampiona Saudijske Arabije. Ova ekipa je tokom sezone pokazala izuzetnu igru i konstantnost, što im je omogućilo da osvoje titulu pre kraja prvenstva. Njihovi navijači imali su priliku da uživaju u sjajnim partijama i zasluženoj tituli koju je ekipa osvojila.

Ovaj meč je još jednom potvrdio kvalitet i atraktivnost Saudijske Pro lige, a posebno je bio uzbudljiv zbog nastupa Aleksandra Mitrovića, koji je svojim golom doneo izuzetnu radost svojoj ekipi i navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading