OGLASIO SE MITROVIĆ I OTKRIO KADA ĆE NA TEREN: Evo šta je poručio reprezentativac Srbije!

Autor:

Sport

19.04.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nadam se da ću odmah potom biti spreman za maksimalan gas i povratak golovima.''

OGLASIO SE MITROVIĆ I OTKRIO KADA ĆE NA TEREN: Evo šta je poručio reprezentativac Srbije!

Foto: Al Hilal

Fudbaler Al Hilala i reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović doživeo je tešku povredu pre izvesnog vremena kada je njegov tim slavio protiv Al Šababa. On je tada postigao dva gola, ali definitivno mu taj susret neće ostati u lepom sećanju. Sjajni napadač je operisan, a prve prognoze su bile da će pauzirati do šest nedelja.

 

Mitrović je uz dozvolu kluba boravio u Beogradu kako bi se što bolje oporavio od povrede i bio spreman za sve ono što sledi. Najbolji strelac u istoriji nacionalnog tima Srbije je u emiji Wish&Go otkrio da stanje povrede nije ozbiljno i da će u narednih deset dana ponovo izaći na teren.

- Povreda na sreću nije imala težu prirodu. Kad se desila bio sam zabrinut, s obzirom na bol i sve ostalo u trenutku. Prognoza je bila četiri do šest nedelja, opravak je ipak tekao ubrzano. Zato sam i došao u Beograd, imao sam priliku da radim duže, uz maksimalan fokus na povredi. Ostalo je još sedam, najviše osam dana. Nadam se da ću odmah potom biti spreman za maksimalan gas i povratak golovima - istakao je Mitrović.

Podsetimo, tokom boravka u prestonici Srbije, Mitrović se sastao sa selektorom Orlova, Draganom Stojkovićem Piksijem. Tema sastanka nije bila povreda kurpulentnog napdača, već plan za predstojeće Evropsko prvenstvo. Nacionalni tim Srbije bi trebao da se okupi krajem maja kako bi krenuo sa pripremama za sve nadolazeće izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading