ARAPI ŠALJU MITRA ZA BEOGRAD: Evo šta to znači za oporavak i da li će biti spreman za EVRO

Autor:

Sport

05.04.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo radi sam, pa dolazi doktor Al Hilala da ga nadgleda.

ARAPI ŠALJU MITRA ZA BEOGRAD: Evo šta to znači za oporavak i da li će biti spreman za EVRO

Foto: Al Hilal

Srbija i dalje strepi zbog Aleksandra MItrovića, a on se vraća kući! Naš napadač je u pobeti Al Hilala nad Al Šababom sa 4:3 dao dva gola, ali je najefikasnijem srpskom fudbaleru pukao butni mišić, pa je morao na prinudni odmor. Prema procenama lekara on će morati da pauzira između četiri i šest nedelja, što znači da bi sredinom maja trebalo da počne da trenira. Taman na vreme da se spremi za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Međutim, on će dodatne kontorole i terapije obaviti u Beogradu, zbog čega je danas stigao kući i neće biti sa ekipom na gostovanju Al Halidžu u 27. kolu prvenstva Saudijske Arabije. Prema planu, Mitrović će prvih nedelju dana terapije da odradi sam, a onda će narednog petka u Beograd da dođe i doktor Al Hilala Huan Himenez kako bi uživo ispratio napredak.

U međuvremenu je na Instagramu osvanula fotografija na kojoj se vidi Mitrović kako je započeo proces rehabilitacije. On je vidno raspoložen, nasmejan, a podigao je i palac visoko poručujući da nema potrebe za brigu i da će biti u redu. Zato nema sumnje da će Mitrovićev oporavak biti praćen sa velikom pažnjom, s obzirom na njegov značaj u reprezentaciji Srbije i ulogu koju igra u Al Hilalu. Očekuje se da će njegov povratak na teren biti dočekan s velikim oduševljenjem kako među navijačima, tako i među samim saigračima.

 

 

Do tada, trener lidera saudijskog šampionata Žorž Žezus izjavio je pre nekoliko dana da za svakog drugog igrača ima alternativu, osim za Mitrovića. Naime, snažni centarford je ubedljivo najbolji strelac ekipe sa 22 pogotka u prvenstvu, odnosno 33 ako računamo i ostala takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading