ŽIV JE BLAM POJEO KADA JE SHVATILA ŠTA JE OBUKLA NA SVADBU: Odmah je pobegla sa proslave, pa se izvinjavala MLADI (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostala je užasnuta kada je shvatila šta je obukla.

ŽIV JE BLAM POJEO KADA JE SHVATILA ŠTA JE OBUKLA NA SVADBU: Odmah je pobegla sa proslave, pa se izvinjavala MLADI (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@taylorfogartyy

Jedna žena je nedavno doživela neprijatnost na venčanju kada je shvatila da nosi istu haljinu kao i deveruše. Tejlor Fogarti, iz Floride, kupila je pastelno plavu haljinu do poda za ovu posebnu priliku, ali nije ni slutila da će se naći u nezgodnoj situaciji.

Fogarti je priznala da se osećala užasno kada je shvatila svoju grešku. Njena reakcija je bila crvenilo lica i osećaj neprijatnosti koji je umanjio njen užitak na svadbi. Iako se mlada nije ljutila zbog ove nezgode, Fogarti je osećala potrebu da se izvini kako bi ublažila neprijatnost koju je doživela.

Foto: TikTok/taylorfogartyy

Tejlor obukla istu haljinu kao deveruša


Reakcija na venčanju

Fogarti je priznala da je bila "užasno posramljena" i da je čak bila primorana da napusti salu zbog komentara drugih gostiju. Ovo iskustvo je za nju bilo prava lekcija, te je izjavila da će ubuduće pažljivije birati svoju garderobu za venčanja i da će se raspitivati o tome šta će deveruše nositi kako bi izbegla slične neugodnosti.

Ovo neobično iskustvo postalo je tema rasprave na društvenim mrežama, gde su se neki korisnici složili sa Fogarti, dok su drugi smatrali da je trebalo da bude pažljivija prilikom izbora haljine. Jedan od komentara je bio da parovi trebaju unapred da obaveste goste o bojama koje bi trebalo da izbegavaju kako se ne bi desile ovakve situacije, piše "Najzena".

Iz ovog neobičnog događaja možemo izvući pouku da pažljivo biramo svoju odeću za posebne prilike, posebno kada su u pitanju venčanja. Takođe, komunikacija sa mladencima i deverušama može nam pomoći da izbegnemo neprilike i učinimo da ova svečanost bude prijatna za sve goste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading