RODILA JE PRVI PUT SA 13, SAMA I NAPUŠTENA OD SVIH: Sada ima 19 i desilo joj se ČUDO kao nagrada za godine patnje (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvarila je veliku želju.

RODILA JE PRVI PUT SA 13, SAMA I NAPUŠTENA OD SVIH: Sada ima 19 i desilo joj se ČUDO kao nagrada za godine patnje (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/maddieelambertt/

Madi Lambert-Crovlei sada ima 20 godina, a zatrudnela je sa 13 godina prvi put. Nedavno je otkrila da je ostalo ponovo trudna. Nakon intimne ceremonije i venčanja koje je tako dugo čekala, ona je rodila drugo dete partneru i nazvali su ga Rajder Džejms. Venčanje je organizovano prošle godine u septembru. Medi je postala popularna na društvenim mrežama kada je otkrila da je ostala trudna sa 13 godina. Nakon porođaja snimala se za društvene mreže i prikazivala kako izgleda svakodnevnica samohrane majke koja čuva dete i ide u školu.

Medina šestogodišnja ćerka Everli Džoj, iz prethodne veze, podjednako je fascinirana svojim tek rođenim bratom. Odluku kako će se beba zvati su doneli još pre njegovog rođenja, a imali su i kardigan po meri sa izvezenim natpisom "Rajder".

Foto: YouTube/Maddie Lambert

Medi Lambert otkrila da je drugi put u drugom stanju

Porodični trenuci koje će pamtiti

Četvoročlana porodica nedavno je uživala u lovu na uskršnja jaja u blizini svoje kuće u Teksasu deleći dragocene trenutke i stvarajući trajne uspomene, piše "San".

Madi otvoreno priznaje da je osuđivala majke tinejdžerke pre nego što je i sama postala takva. Ona razmišlja o negativnim reakcijama i mržnji koje je dobila, naglašavajući potrebu da se ospori stereotipe i zablude u vezi sa tinejdžerskom trudnoćom. Uprkos početnim izazovima i prosuđivanju, Madi i njena porodica je stekla veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, sa 1,8 miliona Jutjubu pretplatnika i preko 300.000 pratilaca na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading