OVAKO IZGLEDA MUŠKI POLNI ORGAN POD MIKROSKOPOM: Doktor pokazao PRESEK, ima tri dela! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak pokazuje kako izgleda penis pod mikroskopom.

OVAKO IZGLEDA MUŠKI POLNI ORGAN POD MIKROSKOPOM: Doktor pokazao PRESEK, ima tri dela! (VIDEO)

Foto: shutterstock, tiktok

Doktor NHS-a iznenadio je muškarce kada je otkrio kako izgleda deo njihovog polnog organa pod mikroskopom u videu koji je ubrzo nakon toga postao viralan na društvenim mrežama.

Doktor Karan Rajan, hirurg i predavač na Univerzitetu u Sanderlendu, poznat je po tome što svoje korisne medicinske savete deli na mreži. Ali, s vremena na vreme podeli nešto što potpuno iznenadi njegove pratioce na mrežama. 

U videu, koji je prikupio više od 7.000 lajkova, objasnio je kako izgleda penis.

- Ovo je presek, dakle tanka salama kriška penisa - pojasnio je on piše "Dejli star" i dodao da je penis "sastavljen od tri cilindra".

- Prvi i drugi su deo osovine koji se puni krvlju tokom erekcije. Kada pažljivo pogledate pod mikroskopom, to je u suštini delikatan sunđer. Ovi mali prostori između krvnih sudova sunđera penisa su ključni za ekspanziju ljubavnog projektila. To mu omogućava da se značajno proširi dok se puni krvlju, a ove grane arterija penisa koje vidite su među najmanjim u telu. Lako je shvatiti zašto. Kako osoba stari i ovi krvni sudovi se sužavaju, lakše je razviti erektilnu disfunkciju, koja često može biti znak upozorenja srčanih bolesti. Ali treći, koji se zove "corpus spongiosum", ima uretru koja prolazi direktno kroz njega. I ovaj cilindar se puni krvlju.

@dr.karanr Microscopic findings @Adolfo Sánchez-Blanco, Ph.D ♬ original sound - Dr Karan Raj

Doktor objašnjava da ako se napuni krvlju i proširi, onda stisne uretru zbog čega muškarac ne može da obavi nuždu dok je u erekciji.

- Ovi krvni sudovi imaju mišićni sloj koji se može brzo opustiti kako bi povećao protok krvi - objašnjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading