OTIŠLA KOD KOZMETIČARKE, A VRATILA SE SA GLAVOBOLJOM I VRTOGLAVICOM: Bolovi je UNIŠTAVALI nedeljama i to zbog tretmana koji rade sve žene! (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Običan tretman za ulepšavanje završio se loše.

OTIŠLA KOD KOZMETIČARKE, A VRATILA SE SA GLAVOBOLJOM I VRTOGLAVICOM: Bolovi je UNIŠTAVALI nedeljama i to zbog tretmana koji rade sve žene! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@miilena.r7

"Uradiću nadogradnju trepavica, šta može loše da se desi", piše na počeku videa koji je objavljen na TikToku.

Očigledno mnogo toga, ako pratimo priču do kraja. Devojka koja se predstavlja kao Milena podelila je svoje užasno iskustvo na društvenoj mreži TikTok. Naime, nadogradnja trepavica, koja ne podrazumeva komplikovanu proceduru završila se loše, te je devojka čak morala da ode i kod lekara na pregled i ispiranje. Kako je objasnila u videu sve je počelo glavoboljom, peckanjem, svrabom, bolom, a onda joj je suzilo oko i oticalo. Simptomi su nastali zbog ogromne količine lepka koja je korišćena.

Bolovi i neprijatnost su trajali tri sata, a onda joj se vrtelo u glavi, te je stanje zahtevalo medicinsku pomoć. Nkaon dva ispiranja, Milena se nije osećala bolje.

- Panika jer ne vidim, tačnije imam flekicu preko jednog oka, a i to što vidim, vidim jedva i duplo - napisala je ona u videu na TikToku.

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@miilena.r7

Devojka završila kod lekara zbog nadogradnje trepavica

- Ogromna panika i umor jer ni nakon ispiranja nije lakše, razmišljam da li umirem sa belom flekicom - navela je da je tek onda krenulo poboljšanje.

- Nakon terapije i ispiranja otok se smanjio, oko je suzilo od količine lepka, glavobolje su bile prisutne. Nakon tri nedelje tek se trepavica uspela odvojiti od kapka uz pomoć ricinusovog ulja, micelarne i jer je prirodna počela da raste - pojasnila je.

Ceo slučaj zabeležila je na društvenoj mreži i na ovaj način ponovo nas podsetila zašto je važno da pazimo kod koga idemo na tretmane, pogotovo ako se tretira nezgodno područje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading