PUSTILA SAM GAS U HITNOJ POMOĆI I PLATILA 8.000 EVRA: Kada shvatite zbog čega, držaćete se za GLAVU, svakome je moglo da se desi (FOTO)

Autor:

Lifestyle

25.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Tiktoku influenserka je ispričala da je zbog bolova alarmirala supruga, a onda i otišla u bolnicu.

PUSTILA SAM GAS U HITNOJ POMOĆI I PLATILA 8.000 EVRA: Kada shvatite zbog čega, držaćete se za GLAVU, svakome je moglo da se desi (FOTO)

Foto: TikTok/Cinthianie

Sintani Mekalister je na TikToku ispričala svoju bizarnu priču u videu koji je od tada prikupio neverovatnih 2,1 miliona pregleda. Probudila se sa "najstrašnijim bolovima u stomaku" i hitno je prebačena u bolnicu - ali njeno stanje nije bilo tako ozbiljno kao što se plašila.

Nakon što su izbezumljeni doktori žurili okolo i zakazivali skeniranje kako bi otkrili u čemu je problem, Sintani je otišla u kupatilo.

Tada je pustila gas i shvatila da je bol u stomaku nestao. 

- Šta mislite koliko me košta da ispustim gas u hitnoj bez osiguranja? Kažem vam odmah, grešite. To je više. Više nego što mislite - kaže ona.

- To me je koštalo 8.621,10 dolara - otkriva ona.

Sintani je započela svoj video objašnjavajući:

- Probudila sam se usred noći sa najneugodnijim bolovima u stomaku koje sam ikada iskusila u životu. Nisam mogla da spavam - rekla je da je bol bio toliko jak da je morala da "puzi po podu" da probudi muža da je odvede u hitnu pomoć.

Foto: TikTok/Cinthianie

Nakon bolova u stomaku, devojka je ispustila gas i osećala se bolje

- Morali su da izađu do auta i da me u invalidskim kolicima odvezu do Hitne pomoći jer nisam mogla da hodam, imala sam velike bolove - dodala je ona, a čak je pomislila da je reč o slepom crevu i počela je da paniči, piše "San".

Dok je čekala rezultate svog CT skeniranja, Sintani je shvatila da već neko vreme mora da ode u kupatilo.

- Pustila sam gas, nije bilo ženstveno - nastavila je ona.

Tada joj je sinulo da se sada oseća "prilično dobro" i da je bol možda bio uzrokovan gasovima sve vreme. Njen CT snimak je to potvrdio - bilo je jasno - i Sintani je mogla da odahne - sve dok nije stigao zapanjujući račun. S obzirom na to, sve su joj naplatili, a jedan zdravstveni radnik je posavetovao da traži detaljan račun jer kako tvrdi, imaju običaj da naplate sve čega se dosete.

Na sreću, Sintani je uspela da uvidi smešnu stranu priče i smejala se dok je prepričavala priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading