TEI TAIROVIĆ SEVNULE GAĆICE NA NASTUPU: Internetom kruži snimak, pevačica se ZANELA, pa pokazala SVE!

Autor:

Zabava

25.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović pokazala donji veš na nastupu!

TEI TAIROVIĆ SEVNULE GAĆICE NA NASTUPU: Internetom kruži snimak, pevačica se ZANELA, pa pokazala SVE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Tea Tairović ponovo je privukla pažnju javnosti, ali ovoga puta ne zbog svojih pevačkih sposobnosti, već zbog neplanirane "modne revije" na svom nastupu u Londonu. Dok je izvodila pesmu "Dubai", Tea je toliko uživala u pesmi da je počela da đuska na bini. Međutim, njen ples je doveo do neočekivane situacije - njen donji veš je "sevnuo" publici, jer se njena mini haljina podigla dok je skakala. Ipak, Tea se nije obazirala na ovaj neprijatan trenutak, te je čak podelila snimak sa nastupa na svom Instagram profilu.

Tea Tairović je poznata po svojim nastupima širom sveta, a ovog vikenda publika u Londonu imala je priliku da uživa u njenom energičnom performansu. Pevačica je redovna sa nastupima širom sveta, šireći svoju popularnost i stvarajući atmosferu za pamćenje gde god da se pojavi.


Nakon što su snimci sa njenog nastupa osvanuli na Instagramu, pratioci su vrlo brzo primetili neobičan detalj i počeli da komentarišu situaciju. Iako je bilo onih koji su izrazili šok i iznenađenje, većina fanova je podržala pevačicu i oduševljeno komentarisala njen nastup.

Ovaj neplanirani incident nije prošao neprimećen, ali je jasno da Tea Tairović nije pokolebana. Njen stav i reakcija na ovo neprijatno iskustvo pokazuju njenu samouverenost i posvećenost publici, te je jasno da je njen fokus na pružanju nezaboravnog nastupa.

Iako je ovaj događaj privukao veliku pažnju javnosti, Tea Tairović je pokazala svoju profesionalnost i odlučnost da se ne obazire na neplanirane situacije. Njen nastup u Londonu će ostati upamćen po mnogočemu, a pevačica će se sigurno još dugo sećati ovog neobičnog trenutka na sceni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading