PORODIČNA IDILA OGNJENA AMIDŽIĆA: Zavirite u dom voditelja, slika sa SINOM će vas dirnuti u srce!

Autor:

Zabava

25.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović oduševila pratioce na Instagram profilu!

PORODIČNA IDILA OGNJENA AMIDŽIĆA: Zavirite u dom voditelja, slika sa SINOM će vas dirnuti u srce!

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je postao otac malenog Peruna, a njegova supruga Mina Naumović nedavno je objavila emotivnu fotografiju na kojoj se vidi kako Ognjen čuva i hrani svog sina. Ognjen se potpuno posvetio porodici, ne odvajajući se od svog sina, a Mina je u dirljivom opisu samo opisala Ognjenov izraz lica kao "Sreća, kolorizovano".

Inače, Ognjen je Mini velika podrška, te često na društvenim mrežama pokazuje kako čuva naslednika. Nedavno je Mina podelila kutak iz njihovog doma, gde je prikazan dečakov krevetac, otkrivajući delić njihovog intimnog života.

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić podelio sliku sa sinom

 


Ognjen je organizovao proslavu povodom dolaska malog Peruna na svet u jednom beogradskom restoranu. Tom prilikom je u intervjuu za domaće medije otkrio kako su protekli prvi dani sa naslednikom. Opisao je ovo iskustvo kao jako zanimljivo, slatko i novo, ističući da je Perun presladak i da ulaze u novi ritam prilagođen bebinoj ishrani i spavanju.

Ognjen je takođe otkrio da se Perun budi i plače kada mu nešto nije po volji, te da se prilagođavaju novim obavezama i ritmu života sa novim članom porodice.

Ognjen Amidžić je jasno pokazao svoju emotivnu posvećenost porodici, posebno sinu Perunu, ističući važnost porodičnih trenutaka i podrške u ovom važnom životnom periodu. Njegova iskrenost i otvorenost o novim obavezama kao očevidnoj radosti i izazovu, čine ga primerom moderne roditeljske uloge.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading