PRVA FOTKA OGNJENA AMIDŽIĆA SA SINOM PERUNOM! Mina gleda i ne veruje: Nek me neko UŠTINE! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka podelila suprugu svojih miljenika!

PRVA FOTKA OGNJENA AMIDŽIĆA SA SINOM PERUNOM! Mina gleda i ne veruje: Nek me neko UŠTINE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditelj Ognjen Amidžić je nedavno dobio drugog sina, kome je dao ime Perun. Njegova supruga Mina Naumović je na svet donela zdravog dečaka, svog prvog naslednika, a danas je objavila prvu fotografiju Ognjena i Peruna. Ognjen je držao malog Peruna na grudima dok je igrao igrice, a Mina je fotografiju podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Nek me neko uštine - napisala je Mina kratko u opisu fotografije.

Republika

Foto: Instagram.com

Prva fotografija Ognjena i Peruna

Podsetimo, Ognjen je pre samo nekoliko dana proslavio rođenje drugog naslednika.  Na proslavi, prisutni su imali priliku da vide Ognjena kako se veseli sa prijateljima, a jedan od detalja koji je privukao pažnju jeste trenutak kada su mu iscepali majicu na kojoj je pisalo "Dobro došao, Perune", na šta je Ognjen reagovao sa osmehom na licu.

Republika

Foto: Instagram.com

I Mina je nedavno objavila prvu fotografiju sa Perunom

Inače, Amidžić se u jednom momentu latio mikrofona i zapoveo svoju pesmu "Obala", koju je svojevremeno otpevao sa pokojnim kolegom Marinkom Madžgaljem u grupi "Flamingosi".

Podsećanja radi, Ognjen Amidzić je ispričao da je ime za bebu izabrao on, a da se Mina odmah složila kada je čula njegov predlog.

- Dugo sam razmišljao o tom imenu. Kada sam Mini predložio, njoj se to dopalo. Hteo sam da pronađem ime koje je u našoj tradiciji, koje je specifično. Ima dobru simboliku. Nisam čuo da se neko zove Perun. Kasnije su mi javili da i u porodici imamo jednog Peruna, da se tako zove sin moje sestre. Videćemo, trenutno, mi smo se složili da ne liči ni na koga, liči sam na sebe. Ne bih mogao da kažem ni da je na mene, ni da je na nju. Videćemo u pubertetu šta je od koga povukao, ima kosu, sav je onako čist. Lagano je prošao porođaj, sve je onako kako treba - rekao je on u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading