MELINA DŽINOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON RAZVODA: Kreatorka ostvarila san ubijene devojčice iz Ribnikara! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su prikazane haljine 16 dizajnera, rađene po skicama nastradale Angeline Aćimović, a među kreatorima se našla i Melina Džinović!

MELINA DŽINOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON RAZVODA: Kreatorka ostvarila san ubijene devojčice iz Ribnikara! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Sinoć je organizovana večera povodom početka rada humanitarne fondacije "Angelina", koja je osnovana u znak sećanja na tragično nastradalu devojčicu Angelinu Aćimović u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kao i sve žrtve nastradale u masakrima 3. i 4. maja.  

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sinoć su prikazane haljine rađene po skicama nastradale Angeline

Uz prigodan prateći program i projekciju filma o Angelini, prikazane su haljine 16 modnih dizajnera, koje su rađene po skicama nastradale Angeline. Haljine će nakon događaja biti izložene u poslovnom delu Sava Centra. Svi koji budu želeli da podrže misiju fondacije, imaće mogućnost da kupe izložene haljine, a sva sredstva biće usmerena u njen dalji rad.

Među poznatim dizajnerima koji su kreirali ove haljine našla se i kreatorka Melina Džinović, koja se prvi put pojavila u javnosti nakon vesti o razvodu od pevača Harisa Džinovića.

Podsetimo, prošlo je mesec dana od vesti da se njih dvoje razvode, a kreeatorka je odlučila da svoju stranu priče zadrži za sebe. Ona je na ovom događaju nosila crnu kožnu haljinu iz svoje kolekcije, a oko vrata je imala dijamantsku ogrlicu.

Podsetimo, Haris je nedavno otvorio dušu o razvodu.

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je Haris pred kamerama televizije "Una".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading