OVO JE DŽINOVIĆKIN DEČKO: Pobegla iz Beograda sa njim, sačekalo je IZNENAĐENJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melinina i Harisova naslednica slavi rođendan sa dečkom u vikendici van Beograda!

OVO JE DŽINOVIĆKIN DEČKO: Pobegla iz Beograda sa njim, sačekalo je IZNENAĐENJE! (FOTO)

Foto: Vladimir Lukić, ATA images, Instagram

Đina Džinović, ćerka poznate kreatorke Meline Džinović i popularnog pevača Harisa Džinovića, proslavila je svoj 20. rođendan. Haris nema društvene mreže, te joj rođendan nije čestitao javno, a Melina joj je na poseban način uputila čestitku.

- Srećan rođendan, ljubavi - napisala je Melina.

Republika

Foto: Instagram.com

Torta koju je Đina dobila od dečka

Posebno iznenađenje dobila je od svog dečka, mišićavog Andreja Blagojeva, koji joj je kupio tortu i ostavio posebnu poruku.

- Srećan rođendan, bubo. Volim te - pisalo je na torti, a Andrej je podelio i fotografiju sa njom.

Republika

Foto: Instagram.com

Đina i Andrej

Đina se zatim i pohvalila da je sa dečkom otputovala van Beograda, u jednu luskuznu vikendicu gde će verovatno proslaviti njen rođendan.

Andrej, sa kojim je Đina u vezi nešto više od godinu dana, priredio joj je iznenađenje i prošle godine. Naime, i tada je podelio istu fotografiju, ali je torta bila nešto drugačija.

Tada joj je stigla crvena torta u obliku dva srca, koja su bila spojena.

Republika

Foto: Instagram.com

Prošlogodišnja torta koju je Đina dobila od dečka

Inače, Đina je svog mišićavog dečka samo nekoliko puta objavila na Instagramu, a sudeći po njegovom profilu, ljubitelj je besnih mašina i košarke. Ipak, iako često ne objavljuje fotografije sa njim, po dosadašnjim objavama se da zaključiti da uživaju u ljubavi i da vole da putuju zajedno. Tako su nedavno posetili Španiju, odakle je Đina podelila intimnu fotografiju.

Inače, Haris je nedavno priznao da li mu smeta što se toliko piše o njegovoj mezimici.

- Ne smeta mi, što bi mi smetalo ako je neko lep, pogotovu ako je moje dete. Ne mešam se, ne mešam se u to jer može doći do sudara mišljenja. O Tiktoku  i tim stvarima ne znam ništa, niti želim da znam, nije to moje vreme. Sve prepuštam njoj, ona je mlada, pametna, zna šta radi. Ako joj dobro ide, onda je uspešna. Ako ima atribute, što da ne bude u javnosti. Nemam pojma šta je u njihovoj glavi kada je moja muzika u pitanju. Ko zna šta je u njihovoj glavi - izjavio je on za televiziju Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading