DŽINOVIĆKA POKAZALA NOVOG DEČKA: Fotografija "zapalila" društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harisova mezimica šokirala sve - ovome se niko nije nadao!

DŽINOVIĆKA POKAZALA NOVOG DEČKA: Fotografija "zapalila" društvene mreže! (FOTO)

Foto: Vladimir Lukić, ATA images, Instagram

Ljubavni život Đine Džinović, naslednice modne kreatorke Meline Džinović i popularnog pevača Harisa Džinovića, jedna je od čestih tema domaće javnosti. Mlada influenserka trenutno boravi u Španiji, a na društvenoj mreži Instagram pokazala je fotografiju sa nepoznatim mladićem, kom je lice prekrila plavim emotikonom u obliku srca.

Đina mladića ljubi na fotografiji u obraz, dok je on prisno grli oko struka, te su mnogi zaključi da je ovo njen novi dečko.

Republika

Foto: Instagram.com

Đina pokazala novog dečka

Haris je nedavno u emisiji "Premijera - Vikend specijal" pričao o odnosu sa svojim naslednicima, te priznao da li vole da posećuju njegove nastupe.

- Sa bendom sam, deca ne idu na nastupe. Jedino ako su nekada u Beogradu, ako nije, šta znam ne idu. Pa imaju oni svoju muziku - naveo je on, pa prokomentarisao decu.

Džinović je priznao i da li mu smeta što se toliko piše o njegovoj mezicimi Đini Džinović, koja skoro svakodnevno "puni" medijske stupce. 

- Ne smeta mi, što bi mi smetalo ako je neko lep, pogotovu ako je moje dete. Ne mešam se, ne mešam se u to jer može doći do sudara mišljenja. O Tiktoku  i tim stvarima ne znam ništa, niti želim da znam, nije to moje vreme. Sve prepuštam njoj, ona je mlada, pametna, zna šta radi. Ako joj dobro ide, onda je uspešna. Ako ima atribute, što da ne bude u javnosti. Nemam pojma šta je u njihovoj glavi kada je moja muzika u pitanju. Ko zna šta je u njihovoj glavi - izjavio je on za televiziju Pink.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Haris progovorio o naslednicima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading