LAŽNA ZUBARKA ZAPREPASTILA SUPRUGU POZNATOG PEVAČA: Snežana joj UKRALA identitet, hitno se OGLASILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se supruga poznatog pevača nakon što su osvanule njegove fotografije sa lažnom zubarkom!

LAŽNA ZUBARKA ZAPREPASTILA SUPRUGU POZNATOG PEVAČA:  Snežana joj UKRALA identitet, hitno se OGLASILA! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Ivona Polumenta, supruga popularnog pevača Dada Polumente, oglasila se nakon što je na Fejsbuk profilu lažne zubarke Snežane Stević (48) osvanule fotografije sa njenim suprugom. Snežana, koja je osumnjičena za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, šokirala se kad je videla fotografiju na njenom profilu, te otkrila da se radi o fotošopu.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Katastrofa! Čime se ljudi bave. Ova gospođa je ubacila svoje lice u moje i to drži kao profilnu sliku. Bože, pomozi ovakvim ljudima, šta drugo reći - napisala je Ivona i pokazala originalnu fotografiju.

Republika

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Snežana Savić

Podsetimo, Snežana Stević, 48-godišnja vlasnica salona lepote "BV Dental Estetic", uhapšena je pod optužbom da se lažno predstavljala kao medicinski stručnjak, vršeći estetske i stomatološke zahvate bez odgovarajućih kvalifikacija. Protiv nje je podignuta krivična prijava zbog korišćenja falsifikovane diplome i ilegalnog praktikovanja medicine, nakon što je utvrđeno da je oko 40 osoba pretrpelo štetu zbog njenih postupaka.

Tim povodom se oglasio i dr Milojko Jovanović, direktor Stomatološke komore Srbije koji je naveo da su prijavu dobili iz UKP-a 16.11.2023. godine.

- Na osnovu neke prijave, ja sam naložio dekanu Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici da se istraži, jer oni pripadaju Univerzitetu u Prištini. I apsolutno ta koleginica takozvana nije uopšte bila na tom fakultetu, niti je imala tu diplomu. Ono što je zanimljivo u celoj toj priči, ona je na toj diplomi napisala da je završila za četiri i po godine, fakultet traje pet godina minimum - navodi Jovanović za "Blic".

 Snežana je na društvenim mrežama inače objavljivala i slike luksuznog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading