SUPER SNEŽA! Lažna zubarka ekspresno "završila" fakultet - dok drugi uče 5 godina, ona je dobila diplomu za 4!

Autor:

Hronika

07.03.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana je nudila popuste i niske cene, a diplomu izmislila!

SUPER SNEŽA! Lažna zubarka ekspresno "završila" fakultet - dok drugi uče 5 godina, ona je dobila diplomu za 4!

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

U srcu Beograda, unutar stomatološke ordinacije pozicionirane u centru grada, jedna žena je više od dve godine obavljala stomatološke procedure - lečenje, popravku i vađenje zuba, a to nije sve. Bila je aktivna i u oblasti anti-age medicine, privlačeći klijente specijalnim popustima i izrazito niskim cenama, znatno povoljnijim u odnosu na konkurentske ordinacije, sve to dok se lažno predstavljala kao doktor.

Snežana Stević, 48-godišnja vlasnica salona lepote "BV Dental Estetic", uhapšena je pod optužbom da se lažno predstavljala kao medicinski stručnjak, vršeći estetske i stomatološke zahvate bez odgovarajućih kvalifikacija. Protiv nje je podignuta krivična prijava zbog korišćenja falsifikovane diplome i ilegalnog praktikovanja medicine, nakon što je utvrđeno da je oko 40 osoba pretrpelo štetu zbog njenih postupaka.

Tim povodom se oglasio i dr Milojko Jovanović, direktor Stomatološke komore Srbije koji je naveo da su prijavu dobili iz UKP-a 16.11.2023. godine.

- Na osnovu neke prijave, ja sam naložio dekanu Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici da se istraži, jer oni pripadaju Univerzitetu u Prištini. I apsolutno ta koleginica takozvana nije uopšte bila na tom fakultetu, niti je imala tu diplomu. Ono što je zanimljivo u celoj toj priči, ona je na toj diplomi napisala da je završila za četiri i po godine, fakultet traje pet godina minimum - navodi Jovanović za Blic.

Podsećamo, Snežana je na društvenim mrežama inače objavljivala i slike luksuznog života.

Foto: Društvene mreže

Snežana Stević i Guči posteljina

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading