RESAVSKI DERBI: U poslednjih par sezona u mečevima ovih rivala domaćin je izlazio kao pobednik!

Autor:

Sport

27.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vinogradar ili Sinđelić?

RESAVSKI DERBI: U poslednjih par sezona u mečevima ovih rivala domaćin je izlazio kao pobednik!

Foto: FK Vinogradar Crkvenac

U okviru 27. kola Pomoravske okružne lige ekipa Vinogradar iz Crkvenca ugostiće sastav Sinđelića iz Grabovca, meč se igra u nedelju, 28. aprila sa početkom od 17 časova.

Republika

Nedeljni domaćin, prošlogodišnji šampion Međuopštinske lige Sever se trenutno sa skorom 10-2-14 nalazi na deobi 12. pozicije na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 32. Dosta bolje rezultate beleži Vinogradar od starta prolećnog dela prvenstva, i osnovni cilj do kraja sezone je sigurno da se obezbedi opstanak u ligi.

Sastav iz Crkvenca se trenutno nalazi u seriji od osam vezanih trijumfa pred domaćom publikom, pa će u nedelju pokušati da nastave taj niz protiv jako kvalitetnog rivala iz samog vrha tabele. Niz pobeda je napravljen u odličnoj gogeterskoj formi, 33 puta su tresli mrežu rivala u tom periodu, dok su 11 puta morali da vade loptu iz svog gola.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Najavni poster

Na megdan Vinogradaru će u nedelju istrčati dobro poznati rival, tim iz Grabovca je takođe prošle sezone bio član nižeg ranga, odnosno grupe "Sever", i on je u prvenstvu za liderom, odnsono predstojećim rivalom zaostajao samo tri boda. 

Resavski derbi na programu je u nedelju, na poslednja tri susreta ovih timova, sva tri puta je slavio domaćin. Prošle sezone rezultatima 4:2, dok je u aktuelnom prvenstvu Sinđelić pred svojim navijačima slavio sa 5:2.

Sada će ovaj meč biti potpuno drugačiji nego jesenas, posebno što je Vinogradar u seriji odličnih rezultata pred domaćom publikom.

Vinogradar (Crkvenac) - Sinđelić (Grabovac)

Nedelja, 28. april od 17 časova

Teren u Crkvencu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading