JEDINSTVO JE DVA PUTA VODILO PROTIV PARTIZANA: Međutim, lider je uspeo da "upali motore" u drugom poluvremenu i da stigne do trijumfa!

Autor:

Sport

08.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonijević "MVP", het-trik za preokret.

JEDINSTVO JE DVA PUTA VODILO PROTIV PARTIZANA: Međutim, lider je uspeo da "upali motore" u drugom poluvremenu i da stigne do trijumfa!

Foto: FK Jedinstvo Duboka

U okviru 24. kola Međuopštinske lige Sever ekipa Jedinstva iz Duboke ugostila je sastav Partizana iz Glogovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije na tabeli (21 osvojen bod), dok su gosti bili lideri, sa bodovnim saldom na koti 54.

Republika

Jako kvalitetan meč odigran je na stadionu u Dubokoj, gosti su imali inicijativu, stvarali su prilike, ali su domaći prvi stigli do pogotka. Odlična akcija fudbalera Jedinstva, Nikola Jovanović postiže gol za 1:0.

Šest minuta kasnije Bojan Antoijević je primio loptu na nekih 30 metara od gola rivala, krenulo je ka kaznenom prostoru Jedinstva, udarac iz daljine završava u mreži Jedinstva, 1:1. 

Odmah u sledećem napadu gosti su mogli do potpunog preokreta, ali je udarac Petrovića odbranio golman Pavlović. Do odlaska na odmor domaći golom Jovanovića iz slobodnog udarca stižu do novog vođstva, 2:1 za Jedinstvo nakon prvih 45 minuta igre.

Konsolidovali su svoje redove gosti tokom pauze, zaigrali su kako umeju i nakon 15-tak minuta igre u nastavku stigli su do potpunog preokerta. Udarac Antonijevića u 52. minutu odbranio je golman Pavlović, ali je na odbijenu loptu natrčao Stefan Todorović, 2:2.

Ubrzo nakon toga gosti stižu do potpunog preokreta, Anđelković je oboren u kaznenom prostoru domaćina, siguran sa penala bio je Antonijević, 3:2 za Partizan, koji po prvi put vodi na utakmici.

Ubrzo nakon toga gosti rešavaju pitanje pobednika, Antonijević overava svoj het-trik, u 71. minutu Partizan vodi 4:2. Četiri minuta kasnije Ivica Petrović postavlja konačnih 5:2 u korist tima iz Glogovca.

Jedinstvo (Duboka) - Partizan (Glogovac) 2:5 (2:1)

Jedinstvo: Pavlović, Jeremić, Vasiljević (od 64' Bogićević), Cvijović (od 71' Milić), Cokić, Bečanović, Cvetković, Petrović, Lekić (od 64' Simonović), Jovanović, Nikolić

Partizan: Ostojić (od 89' Dimitrijević), Milosavljević, mladenović, Stojanov (od 85' Vučković), Mitrović (od 46' Lukić), Antonijević (od 74' Bogosavljević), Petrović, Todorović, Milojević (od 85' Miloradović), Pavlović, Anđelković 

U sledećem kolu, koje je na programu danas sastav Jedinstva dočekuje ekipu Osaonice, dok ekipa Partizana dočekuje Vinoraču, mečevi se igraju od 17 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading