JAKO BITAN TRIJUMF ZA DOMAĆINA: Zaslužuju svi u Zleginju da se isti rang takmičenja igra i sledeće sezone! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

08.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi donjeg deo tabele pripao Vinogradaru.

JAKO BITAN TRIJUMF ZA DOMAĆINA: Zaslužuju svi u Zleginju da se isti rang takmičenja igra i sledeće sezone! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vinogradar Zleginje

U okviru 25. kola Zone Zapad ekipa Vinogradara iz Zleginja ugostila je sastav Kušiljeva, domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije (26 osvojenih bodova), dok su gosti sa jednim bodom manje bili na 12. mestu u ligi.

Republika

Jako bitan meč za oba tima, imajući u vidu poziciju na kojoj se nalaze na tabeli. Konkretniji i ofanzivniji bili su domaći od samog starta, što je dovelo do njihovog vođstva u 17. minutu. Odbijena lopta u kazneni prostor rivala, Lisinac je uposlio mladog Luku Vukojevića, koji postiže gol za 1:0 u korist Vinogradara.

Do odlaska na odmor domaći su mogli da dupliraju svoju prednost, ali je nakon izgledne prilike lopta završila preko gola, napadi gostiju uglavnom su bili bezopasni po gol Radulca.

Gosti su za vreme pauze izvršili dve izmene, dok su domaći nastavili sa startnih 11. Odličan ulazak u nastavak meča od strane fudbalera Vinogradara doveo je do novog pogotka u mreži Kušiljeva. U 52. minutu Lisinac probija po strani, vraća loptu na penal odakle je Dalibor Maksić šalje u mrežu, 2:0.

Gosti su nakon ovog pogotka krenuli na sve ili ništa, međutim svi naleti su uspešno odbijeni, a zatim je stigao i novi pogodak u mreži golmana Juga. Rezervista Aleksandar Petković je samo dva minuta po ulasku u igru bio siguran pred golom rivala, konačnih 3:0 u korist Vinogradara. 

Vinogradar (Zleginje) - Kušiljevo 3:0 (1:0)

Vinogradar: Radulac, Marković, Gašić, Nikolić (od 73' Radojković), Maksić (od 67' Knežević), Lisinac, Zdravković, Pavlović, Vukojević (od 77' Petković), Savić, Milovanović

Kušiljevo: Jug, Simić, Radenković, Dobrota (od 46' Đurđević), R. Marković (od 46' Ćirić), Stojanović, Milić (od 62' A. Marković), Živaljević (od 62' Stojanović), Kostić, Perović, Gojković 

Iz tabora domaćina posle meča je stigla sledeća poruka:

- Najbolji kad je najteže. Nema reči kojima bi mogli opisati današnju želju, borbu i zalaganje igrača. Publika je danas uživala u svakom potezu naših momaka, nadamo se da neće proći dugo vremena kada će naša ekipa ponovo pokazati ovakav pristup utakmici. Navijači su se odazvali i ponovo bili naš glavni adut i dokazali smo da se u Zleginju mora igrati zonski fudbal. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading