DILEME VIŠE NEMA: Nakon 25 godina, klub ide u viši rang takmičenja - "triling Markovića" rešio je teško gostovanje!

Autor:

Sport

08.05.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke momci!

DILEME VIŠE NEMA: Nakon 25 godina, klub ide u viši rang takmičenja - "triling Markovića" rešio je teško gostovanje!

Foto: FK Kolarac Kolari

U okviru 15. kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Skobalja ugostila je sastav Kolarca iz Kolara. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa petog mesta na tabeli, dok su gosti bili lideri sa osam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Republika

Znali su gosti da na ovom gostovanju, uz potencijalno dobar rezultat po njih prvog pratioca, mogu i matematički obezbediti titulu prvaka. Došao je sastav Kolarca u okrnjenom sastavu na ovaj meč, ali su ipak uspeli da pruže kvalitetnu partiju. 

Prvo poluvreme pripalo je gostima, imali su posed na svojoj strani, ali su morali da se zadovolje "samo" jednim golom nakon prvih 45 minuta igre. Mladi Milan Marković bio je strelac u 21. minutu utakmice. Osetila se određena doze nervoze u njihovom taboru, ali je sve to normalno.

Republika

Foto: FK Kolarac Kolari

Igraće se viši rang na ovom stadionu

Trener gostiju je za vreme pauze kvalitetno popričao sa igračima, što se videlo od prvih minuta nastavka, igra je bila dosta bolja. Smirili su fudbaleri Kolarca loptu, prikazali su svoju prepoznatljivu partiju i ubrzo su uvećali svoju prednost.

Redom su za goste pogađali Vladimir Marković, 2:0, zatim je Milan Marković svojim drugim pogotkom uvećao prednost Kolarca na 3:0. Nakon toga je trener gostiju pružio šansu igračima sa klupe, i oni su to odlično iskoristili.

Vladimir Marković je golovima u 80. i 88. minutu postavio konačan rezultat na 5:0. 

Skobalj - Kolarac 0:5 (0:1)

Skobalj: Pecić, De. Predić, Da. Predić, Pantić, Nikolić, Simić, Aničić, S. Spasić, Srećković, P. Spasić, Petrović

Kolarac: Vasiljević, Krstić (od 69' I. Relić), V. Marković, Đokić, Stojković, Stošić, N. Marković, Radojević (od 69' V. Marković), Stanisavljević, M. Marković, F. Relić

Ovim trijumfom ekipa Kolarca je tri kola pre kraja prvenstva i zvanično overila titulu prvaka, posle 25 godina klub ide u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading