TRPELA JEZIVO PSIHIČKO I FIZIČKO MALTRETIRANJE! Pevačica je tada prošla kroz užasnu torturu! Evo kako je uspela da se izbori sa vršnjacima koji su je napadali!

Autor:

Zabava

19.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Milenković Jami iz cele situacije izašla je jača nego ikada.

TRPELA JEZIVO PSIHIČKO I FIZIČKO MALTRETIRANJE! Pevačica je tada prošla kroz užasnu torturu! Evo kako je uspela da se izbori sa vršnjacima koji su je napadali!

Foto: printscreen rv pink

Jasna Milenković

Pevačica Jasna Milenković Jami ispričala je da je jednom prilikom pretrpela jezivo nasilje i zlostavljanje od strane vršnjaka u školi, ali da je danas mnogo jača zahvaljujući svemu kroz šta je prošla. 

Kako je ranije ispričala za medije, deca su je često maltretirala zbog uspeha u gimnastici.

- Pre polaska u školu imala sam predivno odrastanje. Međutim, tada je počeo pakao jer sam pokazala neverovatan talenat za gimnastiku. Tokom čitave osnove škole doživljavala sam psihičko i fizičko nasilje, pre svega od devojčica koje su, valjda bile ljubomorne na moje uspehe. Uništavale su mi torbe, krale trikoe, razbijale ormarić… Teško sam podnosila to, a nisam želela da govorim roditeljima. Znale su da mi odvrnu šrafove na prečkama za razboj da bih pala. Svakako sam iz cele situacije nekako izašla samo jača, što je dobro. Nisam plakala nikada nad svojom sudbinom ili teškim periodom u životu – ispričala je Jami jednom prilikom za “Gloriju”.

Foto: printscreen rtv pink

Jasna Milenković Jami

 

Podsećamo, Jami je pre nego što je uplovila u muzičke vode bila prvakinja Srbije u gimnastici. Muzičku karijeru započela je 1991. godine i ubrzo postala jedna od najvećih folk zvezda tog vremena.

Inače, Jami nedavno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom slika iz Jerusalima. Uoči najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, Jami je pokazala svoju duboku veru i posvećenost posetom svetim mestima.

Foto: ST/D. KADIĆ

Jasna Milenković Jami

Jami je podelila sliku na kojoj se vidi kako se poklonila Kamen-ploči Miropomazanja u Jerusalimu, mestu gde je bilo spušteno Hristovo telo nakon raspeća. Njen post je izazvao veliku pažnju i brojne reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Pored toga, Jami je takođe podelila sliku iz Hrama Hristovog Vaskrsenja, koji predstavlja jedno od najsvetijih mesta u Jerusalimu i hrišćanskom svetu. Ovom gestu, Jami je pokazala svoje poštovanje prema tradiciji i veri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading