RELJA OGNJENOVIĆ SE OGLASIO NAKON NAPADA OPOZICIJE NA NJEGA: Živeću sa svojom porodicom slobodno u Beogradu!

Autor:

Vesti

19.05.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcija Relje Ognjenovića, člana Glavnog odbora SNS-a i potpredsednika Opštinskog odbora SNS Voždovac:

RELJA OGNJENOVIĆ SE OGLASIO NAKON NAPADA OPOZICIJE NA NJEGA: Živeću sa svojom porodicom slobodno u Beogradu!

Foto: PIO fond

Juče, nakon mog obilaska kolega i saboraca na teritoriji mesne zajednice Banjica, 200-300 metara od mesta na kome živim, desio se verbalni, a zamalo i fizički napad na mene kao kulminacija celodnevnih pretnji dela opozicije koji su mi na štandovima na Banjici pretili da neću izaći sa Banjice i provocirali aktiviste pokušavajući da izazovu sukob i da isceniraju da sam ja započeo napad.

Uvidevši da to nije prošlo kako su očekivali, grupa lažnih boraca protiv nasilja, a u stvari nasilnika, daleko od svojih štandova, a još dalje od mesta na kojima žive, napala je mog saradnika i mene komentarima

"Gde ćete živeti i gde će živeti tvoja porodica?" i "Da li se plašiš šta će ti se desiti?!".

Ubrzo je njih 5-6 dotrčalo sa telefonima u pokušaju da isprovociraju moju reakciju.
Ovim putem obaveštavam javnost da ću živeti sa svojom porodicom vrlo slobodno u Beogradu, za razliku od njihovih šefova koji imaju stanove od Beča do Londona, da ću uvek i svuda braniti interese države, svoje porodice i prava mojih saboraca kada ih neko sprečava da sprovode politiku Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: PIO Fond

Relja Ognjenović, saopštenje za javnost

Takođe, hoću da napomenem da se jasno čuje da je neko iz mase gde su se nalazili nasilnici iz "koalicije za nasilje" sve vreme dobacivao i pretio što su želeli da, kada već nisu isprovocirali reakciju u vidu fizičkog sukoba, pokušaju da nametnu mojim saborcima i meni.
Kao što sam i ranije obećao tako i sada nikada se neću povući pred nasilnicima i pretnjama, kako opozicionih nasilnika, tako i njihovih medija kojima je jedini cilj da nas nateraju da se povučemo i njima prepustimo mesta kako bi nam zemlju ponovo pljačkali, a ljude progonili i hapsili.

Ono što mogu da im poručim jeste da ćemo ih pobediti i na Voždovcu i u Beogradu, ali i u svim gradovima i opštinama, jer narod zna ko svakog dana brine o njemu, a ko se seti samo par dana pred izbore.

Vidimo se 2. juna, do konačne pobede!

Neka bude borba neprestana!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Sonja

19.05.2024 19:33

Klin se klinom izbija.

Ana

19.05.2024 19:44

Svaki covek je slobodan!

Tanja

19.05.2024 19:45

Užas.Opozicija nema ni srama ni stida da napadaju ljude koji ne dele isto mišljenje.

Maja

19.05.2024 19:45

Svi treba da se krecu slobodno i bez straha za zivot.