PARTIZANU ISTIČE VREME ZBOG NANELIJA: Crno-beli moraju HITNO DA REAGUJU

Autor:

Sport

19.05.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac udario Srbina u glavu u Areni, a utakmica počinje za nekoliko sati!

PARTIZANU ISTIČE VREME ZBOG NANELIJA: Crno-beli moraju HITNO DA REAGUJU

Foto: Starsport

Džejms Naneli udario je pesnicom u glavu Stefana Lazarevića u hodniku ispred svlačionica u Areni. Sve se odigralo prilikom smene ekipa Crvene zvezde i Partizana na šuterskom treningu. Dok su se igrači mimoilazili, Lazarević je pitao Nanelija zašto ga je davio na prethodnom meču, da bi Amerikanac, umesto da ljudski zamoli za izvinjenje i da spusti tenzije pred večerašnji treći meč finalne serije AdmiralBet ABA lige, "odgovorio" pesnicom u glavu.

Foto: kkcrvenazvezda

Stefanu Lazareviću isečeno lice

I dok je Zvezda izdala saopštenje u kojem je iznela svoju stranu i do detalja opisala šta se desilo, uz priložene fotografije na kojima se vidi Stefanovo deformisano lice i isečena arkada, iz crno-belog tabora nema ni reči, iako je od incidenta prošlo više sati. A upravo je za očekivati, pa i pod moranje, da se uprava Partizana hitno oglasi i da za početak osudi nasilje, a da onda iznese svoju strani i viđenje celog incidenta. Naime, svaki sekund ćutanja odaje utisak i stvara armosferu da je nasilje dozvoljeno. Pritom vremena nema puno jer se utakmica igra danas od 20.30. Zato, ako se Partizan bar ne ogradi od skandaloznog poteza svog košarka,a lako se može desiti da se tenzije preliju na tribine, a samim tim da se ugrozi i bezbednost igrača Zvezde u punoj Areni Partizanovih navijača.

Podsetimo, prema saznanjima Republike iz izvora dobro upućenog u dešavanja u Partizanu, postoje indicije da bi Amerikanac mogao da se sramno brani. Naime, naš izvor nam tvrdi da su crno-beli od okupljenih svedoka, mada je navodno bio samo jedan i to iz redova Partizana,, dobili informaciju da postoji mogućnost da se Lazarević prvi zaleteo na Nanelija, a da ga je ovaj udario braneći se!  Upravo te skandalozne priče Džejms, navodno, planira da se drži. Pritom tvrdi da postoji i snimak incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
jorgovan

19.05.2024 15:03

Nece se oglasiti iz Partizana. Oni upravo to i podrzavaju. Ako nisu bolji na terenu, u provokacijama su najbolji