ŽENA MUŽU: "LJUBAVI, OPROSTI MI!", MUŽ ŽENI: "NEMA VIŠE OPRAŠTANJA!": Užasna tragedija u gradu! Muškarac ranio suprugu, ubio joj majku, pa presudio sebi! CEO BALKAN U ŠOKU

Autor:

Svet

19.05.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitav kraj zanemeo je od šoka, ovako nešto ne pamti se da se skoro dogodilo

ŽENA MUŽU: "LJUBAVI, OPROSTI MI!", MUŽ ŽENI: "NEMA VIŠE OPRAŠTANJA!": Užasna tragedija u gradu! Muškarac ranio suprugu, ubio joj majku, pa presudio sebi! CEO BALKAN U ŠOKU

Foto: shutterstock

Građani hrvatskog grada Bjelovara i danas su u potpunoj neverici posle nezapamćenog zločina koji se odigrao u Izvorskoj ulici.

Pedesetjednogodišnji Smiljan G. ranio je suprugu Renatu, a onda je presudio njenoj majci Dragici Š. (76) posle čega je uzeo pištolj, uperio cev ka sebi i izvršio samoubistvo.

Policija je već 48 sati na licu mesta, a forenzičari prikupljaju dokaze.

Policija je obavila i prve informativne razgovore sa najbližim komšijama koje su čule šta se dogodilo u kući užasa.

Komšije tvrde da se prvo čulo kako Renata zapomaže i viče:

"Ljubavi, oprosti mi!".

Nekoliko puta ponovila je to suprugu koji je u potpunom nervnom rastrojstvu, dok je bila u kući i Renatina majka Dragica vitlao pištoljem govoreći:

"Nema više opraštanja!".

Potom je uzeo nož i nasrnuo na suprugu zadavši joj nekoliko uboda. Pravo je čudo kako je preživela, budući da se oporavlja u bolnici u Bjelovaru.

Nažalost, Renatina majka Dragica nije bila te sreće pošto je Smiljan hicem iz pištolja ubio taštu.

Potom je pozvao policiju i hitnu pomoć, a dok su oni došli, on se već ubio. Za pištolj je posedovao dozvolu.

"Slučajno sam se zatekla u dvorištu kad sam čula žensko zapomaganje i po tome sam zaključila da se nešto događa. U jednom trenutku videla sam Dragicu koja je uspela da podigne jedno krilo na roletni. Otvorila je prozor i rekla: "Komšinice, pomozite!" Uputila sam se iz dvorišta pred njihovu kuću. Velika vrata na dvorištu bila su zatvorena pa sam ušla na mala. Bila su zaključana. Čula sam Renatu kako govori: "Ljubavi, oprosti mi!" Na to je Smiljan odgovarao: "Nema više oproštaja, nema više oproštaja!" Zaključila sam po tome da se radi o nekakvoj svađi, okrenula se i vratila kući. Nije prošlo ni dvadesetak minuta, a pred kuću je došla policija i dva vozila hitne pomoći", ispričala je gospođa koja živi u Izvorskoj ulici u kojoj se odigrao zločin, prenosi Jutarnji.hr.

Prema nezvaničnim informacijama, Renata je pre mesec dana podnela zahtev za razvod braka, ali fizički nikad nije bila maltrerirana od supruga. Makar se na to nije žalila javno.

Smiljan je na neko vreme otišao iz stana a kad se nedavno vratio, sa suprugom je imao ugovor o doživotnom izdržavanju s Renatinom majkom Dragicom koju je ubio.

"On je bio miran čovek, kad bih ga zamolila da nešto napravi ili neku uslugu, nikad nije bilo problema i uvek bi to učinio. Ali, uglavnom smo bili na zdravo - zdravo! S Renatom sam se srela na ulici u petak popodne i ona je nešto okopavala oko cveća i nije se dalo naslutiti da nešto nije u redu", rekla je komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading