SAZNAJEMO! NANELI I LAZAREVIĆ IDU U POLICIJU! Evo kada će košarkaši opisati kako je Amerikanac udario Srbina u glavu

Autor:

Sport

19.05.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo da li će Stefan zahtevati zadovoljenje pravde pred sudom!

SAZNAJEMO! NANELI I LAZAREVIĆ IDU U POLICIJU! Evo kada će košarkaši opisati kako je Amerikanac udario Srbina u glavu

Foto: Izvor KK crvena zvezda

Košarkaš Partizana Džejms Naneli udario je pesnicom u glavu igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića između dva treninga ekipa u Areni! Kako je u pitanju nanošenje teških telesnih povreda, jer je srpskom beku rasečena arkada i deformisano mu lice, napadom Amerikanca će se pozabaviti i policija, a onda možda i ostali državni organi.

Foto: Starsport

Stefan Lazarević i Džejms Naneli

Naime, prema saznanjima Republike, u toku današnjeg dana će policija saslušati učesnike incidenta, što su, prema evidentnim dokazima i povredama, žrtva Lazarević i njegov krvnik Naneli. Pre toga, Stefan ide na lekarski pregled kako bi se ustanovio tačan stepen povreda, kako zbog neophodne lekarske dokumentacije za dalju istragu, tako i da bi se znalo da li on može da igra večeras (20.30) u trećem meču finalne serije AdmiralBet ABA lige. Tek kada se objedine izjave i medicinska dokumentacija, biće poznato da li će policija po službenoj dužnosti goniti Amerikanca.

Foto: kkcrvenazvezda

Isečena mu arkada: Košarkaš Zvezde

S druge strane, prema saznanjima Republike, Lazarević je već rešio da li će on lično goniti Nanelija zbog napada. Naime, srpski bek je pri stavu da ne želi da goni svog krvnika, koji mu je iscepao arkadu i deformisao lice. Šta više, on je jedva pristao da ode na lekarski pregled kako bi se utvrdio stepen povreda. Imajući ovo u vidu, za sada, tužilac nema osnova za dalje postupanje.

Podsetimo, Naneli je bio jedan od igrača koji su odbili pozdrav sa igračima Zvezde pred prošli meč, a pravi šok usledio je tokom meča kada je uhvatio Stefana Lazarevića za vrat prilikom građenja nakon slobodnih bacanja.

 

 

Ovaj agresivni potez nije promakao pažljivim posmatračima, a kasnije se pojavio i na društvenim mrežama u vidu krupnog plana. Naneli je na tom meču postigao svega dva poena, što je možda ukazivalo na njegovo nezadovoljstvo ili frustraciju sopstvenom igrom. Upravo to je bio povod i za novi napad i udarac jer Amerikanac očigledno ima ozbiljan pik na Srbina iz redova večitog rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading