KOSTINA UČITELJICA KONAČNO PROGOVORILA! Miljana i Vladimir su stajali mirno kao vojnici, on je bio drugačiji od ostale dece!

Autor:

Hronika

17.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učiteljica Koste Kecmanovića otkrila je kakav je dečak-ubica bio nekada i da li je išta ukazivalo na to da će izrasti u monstruma.

KOSTINA UČITELJICA KONAČNO PROGOVORILA! Miljana i Vladimir su stajali mirno kao vojnici, on je bio drugačiji od ostale dece!

Foto: printscreen/facebook

Učiteljica Koste Kecmanovića

Vesna B. (68), učiteljica Koste Kecmanovića, u svedočenju pred Višim sudom u Beogradu u parnici porodice ubijene Adriane Dukić protiv dečaka-ubice i njegovih roditelja  danas je ispričala kako je on do petog razreda bio primereno dete i da ništa nije ukazivalo da je u stanju da napravi zločin.

- Kosta je bio moj učenik. Više je za te četiri godine provodio vremena sa mnom nego sa roditeljima. Bio je odličan đak, nije kasnio, radio je vredno zadatke i bio omiljen u društvu. Bio je zabavan deci jer ih je zabavljao tako što im je prepričavao knjige koje je čitao - rekla je učiteljica.

Priznala je da je bio drugačiji od dece po izgledu, rečniku i znanju. U školu ga je zajedno sa njegovom mlađom sestrom dovodila dadilja. I dolazila je po njih, a ponekad popodne dolazila bi po njega i majka.

- Imao je kosicu do ramena. Išao je u muzičku školu i glumio. Znao je sve o svemu. Nije bio nestašan kao drugi dečaci. Jednom smo išli na sajam cveća kod pozorišta i on se javio da ispriča koji je cvet u pitanju i sve je znao o cveću - prepričala je učiteljica.

Ona se penzionisala pre dve i po godine, ali poslednje tri godine nije videla dečaka-ubicu.

Na pitanje Dunjićeve, punomoćnika oštećenih da li smatra da su na dečaka roditelji vršili pritisak, rekla je da je delovao zadovoljno, ali da su Miljana i Vladimir dolazili u školu da se raspituju o njemu i kako da pruži maksimum.

- On je dolazio razdragan i nije pokazivao znake da ga neko pritiska. Voleo je da čita. Njegovi mama i tata su dolazili u školu i kratko bi se zadržali. Po pet munuta. Stanu mirno, u stavu ruke uz telo i pitaju: "Na šta treba da skrenemo pažnju?". To su bile neke sitne stvari, ali videlo se da ozbiljno rade kod kuće. Imao je mnogo bogat vokabular, iznad svih - opisala je učiteljica.

Na pitanje kako je dočekala vest o masakru i da je ubio devetoro dece i školskog čuvara, a ranio petoro dece i nastavnicu istorije, rekla je da je mnogo razmišljala i da je i danas muče misli o Kosti.

- Već u 9.15 su mi rekli: " Tvoj Kosta..'' Nisam mogla da verujem.

U svom iskazu je potvrdila i ono što su ispričali ranije o Kosti, a to je da je fanatično uredan.

- Na rekreativnim bi bio u sobi sa dva ili tri druga i uvek je to bila soba pod konac. Sve na svom mestu. Sređivao je i drugovima stvari da kad naiđem sve bude besprekorno - zaključila je učiteljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (40)

Loading
Tina

18.05.2024 00:12

Zalost, tuga, propast, jad, bol, zasto dete drago? 😪

Odgovori 150 17
Sara

18.05.2024 00:15

Bio je dete za poželit! Normalna skladna porodica! Ostaje vecna tuga i misteriono zasto?

Odgovori 136 40
Gale

18.05.2024 02:29

Nesto mu kvrcnulo i eto . Četiri god ine mu je bila razredni starešina, bolje ga poznavala od roditelja ,bio omiljen medju drugovima ,pedantan , pametan ,poznavao cveće .I td. Takav je bio do četvrtog ,e posle toga se nešto desilo ,bog bi ga znao . Da li su ga maltretirali pa pukao , verovatno i svako bi . Ali da ga tata nije vodio u streljanu do ovoga ne bi došlo. Mozda bi se pobio sa nekim ,uzeo bi neku motku ili nož ali ne bi bilo ovoliko žrtava

Odgovori 139 70
Milorad

18.05.2024 14:48

@Gale - Prestanite sa teorijama o maltretiranju. Zlostavljani dizu ruku samo na sebe, uvek. Nazalost, ali tako je. Sadisti i zlostavljaci ubijaju druge, a stite svoju zadnjicu po svaku cenu.

Odgovori 131 59