POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE! Na Molotovljevim koktelima koje je Kosta planirao da baci na školu pronađen DNK Miljane Kecmanović, OVO je KLJUČNO PITANJE!?

Autor:

Hronika

15.05.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na čepovima Molotovljevih koktela pronađenih u rancu Koste Kecmanovića otkriven DNK njegove majke.

POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE! Na Molotovljevim koktelima koje je Kosta planirao da baci na školu pronađen DNK Miljane Kecmanović, OVO je KLJUČNO PITANJE!?

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Danas je nastavljeno suđenje za masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' koji je izvršio maloletni Kosta Kecmanović, a u Višem sudu će biti saslušana njegova majka Miljana Kecmanović.

Miljana prvi put iznosi svoju odbranu, jer u istrazi nije ispitivana, a kako Republika nezvanično saznaje od izvora, ona je negirala krivicu za delo koje joj se stavlja na teret i dogovarala je samo na pitanja tužioca, dok je odbila da odgovara na pitanja punomoćnika oštećenih.

- Majka dečaka monstruma je negirala da je učinila krivično delo koje joj se stavlja na teret. Odgovarala je na pitanja tužioca, ali je besramno odbila da odgovara na pitanja punomoćnika - naveo je naš izvor i dodao da je u slobodnom izlaganju pričala o skladnoj porodici.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović na suđenju

Na suđenju su potvrđena pisanja Republike, a to je da su forenzičari su osim na čauri koja je pronađena pored kabineta za istoriju, biološke tragove Miljane Kecmanović našli i na Molotovljevim koktelima.

Naime, jedno od pitanja namenjenih za majku Koste Kecmanovića tiče se upravo Molotovljevih koktela i činjenice da je njen DNK pronađen na njima i gumicama i da li je upravo ona pravila čepove za njih, jer je na njima i pronađen njen DNK.

Naš izvor je tada istakao da ovo otkriće, istražitelje nezapamćenog zločina mogu usmeriti u dva pravca: ili da potvrde da je Kosta majci podmetnuo dokaze ili da je čak ona posredno učestvovala u masakru, što bi moglo da promeni i krvično delo za koje se ona tereti.

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović 3. maja izvršio masovno ubistvo

Naime, forenzičari su nedvosmisleno utvrdili da su njeni tragovi, osim na čauri nađenoj u učionici smrti, otkriveni i na gumici za kosu kojom je monstrum vezivao Molotovljeve koktele, pripremajući zločin.

- Reč je o čistom DNK njegove majke. U praksi, to bi značilo ili da je Kosta namerno i planski uzimao njene gumice za kosu da bi na flašama Molotovljevih koktela ostavio njen trag ili da je, možda, ona pomagala njemu u pravljenju ovih zapaljivih naprava - objašnjava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (14)

Loading
da

15.05.2024 13:30

li je mozda koristio flase iz kuce, pa normalno je da ima dnk ukucana ako se flase koriscene koristile za zlocin/..tako da taj dokaz i nije nesto tako uverljivo

Odgovori 61 10
??

15.05.2024 13:49

@da - Da moguče je sve, a opet ništa nije isključeno, s obzirom na hladnokrvnost majke i kako se bezobzirno ponaša prema roditeljima streljane dece...

Odgovori 19 21
Nada

15.05.2024 13:45

Bože bolesnika

Odgovori 24 2
zoja

15.05.2024 13:55

ahh pa lose ste ovo izveli.Tesko da cete zenu koja je sama lazirala dnk da optuzite sa ovakvim smesnim dokazima,ako nesto zna onda zna kako se krade i laze,a vi bi nju da preveslate.malo sutra

Odgovori 36 12