KOSTA KECMANOVIĆ PATOLOŠKI MRZI SVOJU MAJKU: "Ako budem izašao odavde, prvo ću tebe da ubijem!"

Autor:

Hronika

03.05.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mržnja prema majci kao mogući okidač za zločin.

KOSTA KECMANOVIĆ PATOLOŠKI MRZI SVOJU MAJKU: "Ako budem izašao odavde, prvo ću tebe da ubijem!"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

miljana kecmanović

Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole, dok je petoro ranio, kao i nastavnicu istorije. 

Kosta je nakon zločina, opisao detaljan plan koji je osmislio da bi se osvetio majci. Iz njega kulja mržnja prema majci Miljani, koja je povremeno nekontrolisana.

- On je majku jednog ubice iz dokumentarnog filma poistovećivao sa svojom jer je smatrao "da ona nema saosećanja za njegove probleme". Zapravo, hteo je da pate majke njegovih ubijenih drugara, ali i njegova. Tu patnju, kao i krike uplašene i ranjene dece, video je kao neku vrstu kompenzacije za svoju duševnu bol - naveo je izvor. 

- On je već ranije, često menjajući raspoloženje, iskazivao bes prema majci koji nikome od zaposlenih u klinici nije jasan. Umislio je da će moći da bude prisutan na suđenju Miljani i ocu Vladimiru, gde je hteo da "sve ispriča". Na šta je mislio, nije rekao - objašnjava obavešteni izvor iz bolnice.Kako navodi obavešteni izvor, on želi da bude u centru pažnje.

Nezvanično saznajemo da je prilikom poslednjeg viđenja sa majkom imao nastup besa i da je u jednom trenutku rekao:

- Ako budem izašao odavde, prvo ću tebe da ubijem!

Kakve misli se roje u glavi dečaka-ubice utvrdiće psihijatri i psiholozi koji ga trenutno veštače. U međuvremenu, inspektori i osoblje bolnice svedoci su njegovih ekscesa, infantilnih razmiljšanja i zahteva, ali i nekontrolisanog besa.

- Nije nemoguće da otpor koji je ispoljio prema majci dugo traje jer je i ranije on inicirao sukob s njom. Ali, ova pretnja je zaista šokantna. Šta zamera majci samo on zna - kaže obavešteni izvor iz bolnice.

Stručnjaci koji ga veštače treba da utvrde da li je baš iz te sada vidljive mržnje i počinio masakr u školi. Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, Kosta je i neposredno posle hapšenja izgovorio rečenicu koja je zaledila krv u žilama inspektora koji su ga saslušavali.

Rekao je: "Žao mi je što joj nisam video lice kad je saznala šta sam uradio..."

Majka dečaka-ubice je dugo posle zločina pokušavala da dopre do njega. Izvor Republike navodi da je sada, izgleda, odustala od toga.

- Ona je u depresiji mesecima, muči je osećaj krivice. Jedina uteha joj je ćerka kojoj se potpuno posvetila. Kao da se povukla i iz razmišljanja o njegovoj zakonskoj odbrani i njegovoj daljoj sudbini - dodaje ovaj izvor.

Kako smo ranije i pisali, Kosta je najverovatnije i planirao masovno ubistvo zbog mržnje prema majci. Naime, Miljana Kecmanović je pod istragom jer je njen DNK nađen na jednoj od čaura u kabinetu istorije u kojem je pucao Kosta. Prema nezvaničnim informacijama, upravo je  Kosta smestio njen DNK na mesto zločina i to tako što je jedan metak uvio u njen  uložak, a prethodno je istražio i došao do saznanja da je DNK najjači i najrasprostranjeniju u intimnoj regiji.

Ovo samo govori koliko je bio opsednut time da naudi majci Miljani Kecmanović.

Naime, Kosta ponovo je šokirao čuvare iz policije i osoblje Klinike za psihijatriju i neurologiju za decu i omladinu. 

Kako nezvanično saznajemo, on je nedavno u jednom trenutku, okrenut prema prozoru, viknuo:

"Istrunućeš u zatvoru!"

Kada ga je jedan od policajaca upitao kome se obraća, on mu je hladnokrvno odgovorio:

"Onoj ženi što se zove majka."

- On je već ranije, često menjajući raspoloženje, iskazivao bes prema majci koji nikome od zaposlenih u klinici nije jasan. Umislio je da će moći da bude prisutan na suđenju Miljani i ocu Vladimiru, gde je hteo da "sve ispriča". Na šta je mislio, nije rekao - objašnjava obavešteni izvor iz bolnice.
Kako navodi obavešteni izvor, on želi da bude u centru pažnje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Др ја

03.05.2024 15:16

Ja sve više verujem da sam ja u pravu,,,,ubicu i roditelje treba ,,,,,kraj,,,,šta god oni su monstrumi,,,,,

Odgovori 31 10
Kosa

03.05.2024 16:00

Strašno! U kakvoj je to porodici odrastalo do dete ubica?

Odgovori 41 4
Popi

03.05.2024 16:42

Ja mislim da ste vi najlosiji izvor informacija,lazi i samo lazi,sjedite i smisljate koju glupost cete da napisete.Znate vi sta je on mislio i rekao,treba vas ukinuti

Odgovori 58 20
Zivko

03.05.2024 16:44

Bolje da se odmah osvetio njoj

Odgovori 40 6