FILIP PEJOVIĆ PROGANJAO BIVŠU DEVOJKU, ZVAO JE SA 49 RAZLIČITIH BROJEVA I PRATIO JE! Tužilaštvo traži zatvor i zabranu prilaska - EVO KOLIKA ROBIJA MU PRETI!

Autor:

Hronika

17.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je zaustavila policajca i prijavila ga.

FILIP PEJOVIĆ PROGANJAO BIVŠU DEVOJKU, ZVAO JE SA 49 RAZLIČITIH BROJEVA I PRATIO JE! Tužilaštvo traži zatvor i zabranu prilaska - EVO KOLIKA ROBIJA MU PRETI!

Foto: Shutterstock

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je dana 17.05.2024. godine podnelo optužni predlog protiv Filipa Pejovića (34) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje tako što je u vremenskom periodu od novembra 2023. godine do 18. aprila ove godine kada je lišen slobode, u stanju uračunljivosti, protivno volji oštećene Gordane V., uporno nastojao da uspostavi kontakt sa njom neposredno i putem sredstava komunikacije tako što je nakon prekida emotivne veze, oštećenu kontinuirano pozivao i slao joj sms poruke kao i poruke preko aplikacija „WhatsApp", "Viber" i „Instagram" sa 49 različitih telefonskih brojeva u kojim porukama je molio oštećenu da se vide i da ga odblokira, potom poruke uvredljive i preteće sadržine, da je čeka kod njenog automobila, nakon čega ju je sačekivao ispred radnog mesta i u Tržnom centru „Delta city", pa je dana 21.marta ove godine dok je oštećena upravljala svojim motornim vozilom primetila okrivljenog da se svojim vozilom kreće iza njenog vozila, a nakon što su zastavleni od strane policijskog službenika kome je oštećena prijavila da je okrivljeni progoni, sve vreme osećajući kontinuiranu i ozbiljnu uznemirenost i strah.

Javni tužilac je predložio da se prema okrivljenom produži pritvor, da se oglasi krivim i osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci i da mu se izrekne mera bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od 3 godine.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading