UCENJIVALI ČOVEKA DESET DANA I OTELI MU 10.000 EVRA! Među uhapšenima i žena! OGLASILA SE POLICIJA!

Autor:

Hronika

17.05.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa dvoje ucenjivača slopljen dogovor o priznanju krivice, za jednog zatražen pritvor.

UCENJIVALI ČOVEKA DESET DANA I OTELI MU 10.000 EVRA! Među uhapšenima i žena! OGLASILA SE POLICIJA!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Hippopx

Policija je odredila zadržavanje osumnjičenih A.S. (20), V.L.(19), L.P. (21) zbog postojanja sumnje da su u periodu od 5. do 15. maja po prethodnom dogovoru, u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist koja prelazi iznos od 450.000 dinara, pretnjom da će protiv oštećenog S.D. otkriti nešto što bi njegovoj časti ili ugledu škodilo i time ga prinudili da na štetu svoje imovine preda novac u iznosu od 10.000 evra.

Oni su danas saslušani.

Za  A.S. predložen je pritvor s obzirom da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometao postupak uticajem na svedoke, kao i okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ponovio krivično delo koje mu je stavljeno na teret.

Dežurni sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu je odredila pritvor prema osumnjičenom na osnovu navedenih zakonskih razloga. Osumnjičena L.P. je sa tužilaštvom zaključila sporazum o priznanju krivičnog dela zbog krivičnog dela Iznuda iz čl. 214. st. 2 u vezi st. 1 u vezi čl. 33 Krivičnog zakonika na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci koja će se izvršiti u prostorijama u kojima osumnjičena stanuje, uz primenu elektronskog nadzora.

Sa osumnjičenim V.L. tužilaštvo je zaključilo sporazum o priznanju istog krivičnog dela na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci koja će se izvršiti u prostorijama u kojima osumnjičeni stanuje, uz primenu elektronskog nadzora.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading