RUNI OTKRIO NEPOZNATE DETALJE O VIDIĆU: ''Nije pričao sa njim šest meseci!''

Autor:

Sport

17.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Bio je noćna mora" - naveo je Runi.

RUNI OTKRIO NEPOZNATE DETALJE O VIDIĆU: ''Nije pričao sa njim šest meseci!''

Foto: www.profimedia.rs

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda, Vejn Runi, otkrio je u jednom podkastu da je Nemanja Vidić, i pored svojih izazova u komunikaciji sa saigračima, uvek bio profesionalan na terenu. Runi je podelio svoje iskustvo o Vidiću, ističući da je on bio "noćna mora" za svoje protivnike.

Jedna od zanimljivosti koju je Runi podelio jeste da Vidić nije pričao sa saigračima poput Gigsa i Evre mesecima, nakon rasprava. Čak je Runi istakao da je morao da mu skrene pažnju da odraste i da shvati da su oni ipak saigrači. Ova ćutljivost je bila očigledno karakteristična za Vidića, ali nije uticala na njegov profesionalizam na terenu.

- Bio je "noćna mora". Imao je raspravu sa Gigsom, pa nije pričao sa njim šest meseci. Nije pričao sa Evrom mesecima. Sećam se da smo se nas dvojica raspravljali jednom, krenuli smo u istom pravcu kao i prethodne rasprave sa drugima, povukao sam ga za ruku i rekao: 'Odrasti, čoveče, šta ti je, mi smo saigrači?, ali mislim da je do toga što Gigsa nije zanimalo da mu odgovara tada i bilo bi tako mesecima. A bio je kapiten tada - istakao je Runi.

Vidićeva sposobnost da se izdigne iznad nesuglasica sa saigračima i da pokaže izuzetnu profesionalnost na terenu bila je ono što je činilo njegovu igru izuzetno efikasnom. Nakon Runijevih reči, jasno je da je Nemanja Vidić ostavio dubok utisak na svoje saigrače, kako svojom ćutljivošću van terena, tako i svojom neustrašivošću na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading