TERI OTKRIO PROTIV KOGA MU JE BILO NAJTEŽE DA IGRA: Legendarni Englez sa njima imao najviše muka!

Autor:

Sport

23.04.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Čelsija iskren.

TERI OTKRIO PROTIV KOGA MU JE BILO NAJTEŽE DA IGRA: Legendarni Englez sa njima imao najviše muka!

Foto: www.profimedia.rs

Legenda Čelsija, Džon Teri, nedavno je primljen u Kuću slavnih Premijer lige nakon što je ostvario 492 nastupa u najvišem rangu engleskog fudbala. Tokom svoje karijere sa Plavcima, Terry je osvojio pet titula Premijer lige, pet FA kupova i Ligu šampiona, te se uspostavio kao jedan od najboljih engleskih defanzivaca. Englez je otkrio protiv koga mu je bilo najteže da igra.

Tjeri Anri je bio najbolji protivnik protiv koga sam igrao, onaj koga sam se najviše plašio. Sledeći bi morao biti Vejn Runi. Bio je vrhunski igrač, a ono što je postigao je neverovatno - jasan je Teri.

Foto: Tanjug/AP

 

Anri je bio član neukrotivog Arsenala u sezoni 2003-04, postigao je 228 golova i imao 96 asistencija na 377 nastupa za Tofije. Njegova igra je bila izuzetna i ostavila je dubok trag u istoriji Premijer lige.

Takođe, Teri ističe značaj i kvalitet Runija, ističući da se možda malo potcenjuje koliko je on zapravo bio dobar kada je prvi put zaigrao za Englesku. Bivši igrač Mančester junajtetda je postigao 253 gola na 559 utakmica za Mančester Junajted, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji kluba.

Foto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading