NA POMOLU TRAMPA IZMEĐU JUNAJTEDA I BARSELONE: Crveni-đavoli ponudili jednog od najboljih igrača Kataloncima!

Autor:

Sport

11.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Teatru snova potrebne ozbiljne promene.

NA POMOLU TRAMPA IZMEĐU JUNAJTEDA I BARSELONE: Crveni-đavoli ponudili jednog od najboljih igrača Kataloncima!

Foto: www.profimedia.rs

U iznenadnom obrtu događaja, navodno je Manchester junajted ponudio svog kapitena, Bruna Fernandeša, Barseloni kao deo paketa kako bi doveli Frenkija de Jonga na Old Traford. Ovaj potencijalni transfer izazvao je veliko interesovanje kako španskih tako i engleskih medija, nagoveštavajući mogućnost značajne razmene između ova dva kluba.

Foto: www.profimedia.rs

 

Od svog dolaska iz Ajaksa u Barselonu 2019. godine za rekordnih 75 miliona evra, 26-godišnji holandski vezista ostavio je značajan trag, nastupajući u 213 utakmica i doprinoseći sa 17 golova i 21 asistencijom za svoje saigrače. Njegovo vreme u Barseloni dovelo je do osvajanja tri trofeja, uključujući titulu najboljeg španskog tima u prethodnoj sezoni.

Manchester Junajted već neko vreme ima na oku De Jonga, a mogućnost da dovedu talentovanog vezistu dugo je bila želja ovog engleskog giganta. Potencijalni potez da ga dovedu na Old Traford simbolizuje ambiciju kluba da ojača svoj vezni red.

S druge strane, Bruno Fernandes, koji je pristupio Manchester Junajtedu iz Sportinga 2020. godine za transfernu naknadu od 65 miliona evra, bio je ključna figura za tim. Sa impresivnim učinkom od 79 golova i 64 asistencije na 230 nastupa za klub, Fernandes je ostavio značajan uticaj od svog dolaska. Iako je osvojio samo jedan trofej, EFL Kup, sa Junajtedom prošle sezone, njegov uticaj na tim bio je neosporan.

Prema izveštajima, Manchester Junajted je predložio dogovor Barseloni, nudeći Fernandesa uz dodatnih 20 miliona evra. Iako se navodno Fernandes otvoren za ideju, treba napomenuti da je De Jong već neko vreme na radaru Junajteda, posebno imajući u vidu njegovu prethodnu saradnju sa trenutnim menadžerom, Erikom ten Hagom, tokom njihovog vremena u Ajaksu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading