ČEKAMO VLADIMIRA KECMANOVIĆA U ČETVRTAK, TADA NEĆE MOĆI DA... Punomoćnik roditelja ubijene dece želi da javnost što pre čuje šok odbranu oca deteta-ubice!

Autor:

Vesti

02.04.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće moći da se brani ćutanjem, izneo je Božović.

ČEKAMO VLADIMIRA KECMANOVIĆA U ČETVRTAK, TADA NEĆE MOĆI DA... Punomoćnik roditelja ubijene dece želi da javnost što pre čuje šok odbranu oca deteta-ubice!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Suđenje za zločin u OŠ" Vladislav Ribnikar" protiv oca zločinca Koste Kecmanovića optuženog zato što je sinu učinio dostupnim oružje i vodio ga u streljanu gde je istrenirao da nišani danas je proteklo u užasnoj atmosferi. 

O tome govori za naš portal Ognjen Božović punomoćnik oštećenih, roditelja ubijene dece.

On je rekao da ne postoji prepreka za održavanje parnice protiv Kecmanovića za naknadu štete od masakra i da bi u četvrtak Vladimir Kecmanović bez problema mogao da iznese odbranu javno.

- Čekamo četvrtak i želimo da vi novinari kao javnost vidite kako se Vladimir Kecmanović brani, te da neće moći da se brani ćutanjem - rekao je Božović izmedju ostalog.

Zgroženi roditelji  ubijebe dece i sestre tajodje ubijenog čuvara Dragana Vlahovića su sa sudjenja izašli revoltirani ponašanjem Miljane i Vladimira Kecmanovića. U medjusobnoj komunikacjji pokazivali su pitanja na koja Vladimir nije dao odgovor, a saglasni su da je pokazao žal kao i da je skrhan, ali ne zbog žrtavs sina , nego zbog ličnog kraha koji smatra da nije zaslužio.

Nastavak sudjenja zakazan je za 15. i 21. maj kada bi trebalo da Miljana iznese odbranu i odgovara na pitanja svih strana u postupku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading