SRAMNOM REZOLUCIJOM ŽELE DA UKINU REPUBLIKU SRPSKU I OTMU KiM Ognjen Karanović: Svi Srbi bi sad morali da budu uz predsednika Vučiča

Autor:

Vesti

18.05.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je personalni simbol svake srpske pobede. Ko to ne shvata, taj je ili zao ili glup. Trećeg nema, navodi za Republiku direktor Centra za društvenu stabilnost

SRAMNOM REZOLUCIJOM ŽELE DA UKINU REPUBLIKU SRPSKU I OTMU KiM Ognjen Karanović: Svi Srbi bi sad morali da budu uz predsednika Vučiča

Foto: Tanjug/AP, printscreen

Sednica Generalne Skupštine UN o rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici posle dva odlaganja zakazana je za četvrtak, 23. maj,  koji će u istoriji ostati obeležen kao jedan od  najtežih i najvažnijih dana za Srbiju i naš narod.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovaće u Njujork da bi tada, u ime države i naroda iz Srbije i Republike Srpske, vodio nimalo laku bitku za odbranu vitalnih nacionalnih interesa jer predaje, kako je najavio, nema i neće biti!


U toj borbi predsednik uživa sve snažniju podršku naših građana širom sveta koji pozivaju na slogu i jedinstvo.


Ognjen Karanović, direktor Centara za društvenu stabilnost, priča za Republiku da Svi Srbi koji neguju svest o nacionalnoj odgovornosti, ali i razum kao fundament opstanka, pojedinačnog i kolektivnog, sada moraju da budu uz našeg predsednika, predsednika Srbije, ali i svih Srba, Aleksandra Vučića:


- To je jedina mera srpskog patriotizma u ovim mučnim trenucima, kad su sile beuzmlja sa Zapada odlučile da nagrade dželate srpskog naroda, potomke onih koji su nad Srbima više puta vršili genocid u XX veku, time što sad njihove žrtve, odnosno sve nas, žele da oglase za simbol genocidnosti. Tim silama zla i bezumlja nije cilj da postignu pomirenje ili pravdu na zapadnom Balkanu.  Pobogu, pa oni su svojim činjenjem i nečinjenjem "prokopali kanale za potoke krvi koji su tekli krajem prošlog stoleća na ovom prostoru".


 Sada tom sramnom rezolucijom samo žele, kako dodaje Karanović, da zapečate svoje nedelo u pokušaju da ostvare tri ogoljena politička cilja - da ukinu Republiku Srpsku, da nam otmu Kosmet, da razvrgnu suverenističku politiku i status naše otadžbine.


- Međutim, Srbija i srpski narod brane se, braniće se i na kraju će pobediti. Uslov za tu pobedu sadržan je u imenu Aleksandra Vučića. On je personalni simbol svake srpske pobede. Ko to ne shvata, taj je ili zao ili glup. Trećeg nema - ocenjuje za naš portal Karanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Kaća

18.05.2024 05:27

Sada treba zaboraviti političke razmirice i ne slaganja jer samo Srbija je bitna

Kaća

18.05.2024 05:27

Sada treba zaboraviti političke razmirice i ne slaganja jer samo Srbija je bitna

Ivana

18.05.2024 05:28

Srbi kada su složni tada im niko ništa ne može.

Simeon

18.05.2024 05:32

Apsolutna podrška Vučiću za tešku i neizvesnu borbu za Srpski narod i državu .